- Konu Sahibi beautiful81
-
Merhaba tekrar,
sanirim insanin cani bir yerden sonra artik acimiyo.patavatsizligina kalbimi kirmasina alismisim galiba.tabiki bende svedigim beni seven ve deger veren biriyle evli olmak iterdim.eve geligine boynuna atilip hosgeldin kocacim demek.bunlari yapmadimmi ?yaptim.yapayanliz evde kaldigim gunleirmde eve gelmesini bekleyip geldiginde hosgeldin deyip boynuna srilip opmek istedim ve yalanda ufak bir muck soraa tamam yeter diyen biri ne yapiyim.beni keninden sogutup sonrada napiyim benim hanimim istekli degil ben napiyim diyoki ben heseye ragmen onu hicbi zaman redetmedim ,aksie o beni reddetti her zaman.simdide hanimim atesli dgeil istekli dgeil diyo.hic dusunmuyor acaba neden boyle oldu neden?inan kendisinin yaptigini unutuyor demekki ama,kendisine yapilani unutmuyor.dun gece ayri yattim .en kia suredede turkiyeye donucem.zorla herseyi kabul etmek zorunda olmaktan biktim.
evet dun esimle hic konusmadim ayri uyudum gercekten cok kirilmistim.
ofisine gittiginde kesin donmek istedigimi soyledim.konustuk ve bende burda yanliz oldugumu fikir almak icin bir foruma danistigimi ve herkesin benim asiri sabirli davradigimi dusundugunu soyledim.ve kendiside okumak istedigini soyledi.cekinmedim verdim linki.hepinizin yazdiklarini okudu bayanlar.okumaya devam ederde muhtemelen bilmiyorum.bu arada annem huzursuzluklairmdan biraz haberdar cok detay bilmesede ama ben ona zamaninda eger bigun basanirsam lutfen bana engel olmayin duzletmeye clismayin ben zaten sartlari zorluyorum dedigimde nnem bana ben bir daha dogurmiycam seni sen nasil istiyorsan dedi.ailemden yana bir problem yok bn destek olurlar beni taiyorlar cunku.esim yazdiklairnizi okudu ve ne oldu?sanirim biraz cani yandi.ben oyle bir isanmiyim dedi?dokunmus olucak herkesin yazdiklari.ve ben gercekten iyi bi es olamimisim dedi.onumuzdeki hafta donuyorum turkiyeye.suan kendime ev bakiyorum internetten umarim hersey daha guzel olur...
evet dun esimle hic konusmadim ayri uyudum gercekten cok kirilmistim.
ofisine gittiginde kesin donmek istedigimi soyledim.konustuk ve bende burda yanliz oldugumu fikir almak icin bir foruma danistigimi ve herkesin benim asiri sabirli davradigimi dusundugunu soyledim.ve kendiside okumak istedigini soyledi.cekinmedim verdim linki.hepinizin yazdiklarini okudu bayanlar.okumaya devam ederde muhtemelen bilmiyorum.bu arada annem huzursuzluklairmdan biraz haberdar cok detay bilmesede ama ben ona zamaninda eger bigun basanirsam lutfen bana engel olmayin duzletmeye clismayin ben zaten sartlari zorluyorum dedigimde nnem bana ben bir daha dogurmiycam seni sen nasil istiyorsan dedi.ailemden yana bir problem yok bn destek olurlar beni taiyorlar cunku.esim yazdiklairnizi okudu ve ne oldu?sanirim biraz cani yandi.ben oyle bir isanmiyim dedi?dokunmus olucak herkesin yazdiklari.ve ben gercekten iyi bi es olamimisim dedi.onumuzdeki hafta donuyorum turkiyeye.suan kendime ev bakiyorum internetten umarim hersey daha guzel olur...
Korkunç geldi valla hemde nasıl?Gerçekmi bu şakamı?hepinize desteginiz icin tesekkurler.ben devamli bosanan byanlrin goruslerini okuyorum iclerinde keske biraz daha sabirli olabilseydim vs yaziyor ben en azindan bosandigimda bu keskeyi hicbi zaman soylemeyecegim sanirim.bu inanin yazdiklarim bir kismi yazimdada belirttim hepsini yazam okumaktan bikarsiniz.oglum babasi eve gelince hep onunla oynamak istiyo ilgi bekliyo inanin baska hicbisye beni bu kadar sabrettiremezdi inni evladi cani.disardan bakinca gercekten korkunc geliyor degilmi yasadiklarim
içinde aldatma bile olsa bazı evlilikjlerin kurtulabileceğine inanan bi insanken ilk kez boşanma kararını alan bi kadını ayakta alkışlıyorum.çok geç bile kalmışsın canım.tebrikler.bundan sonraki yaşamının çok daha iyi olucağına ve seni gerçekten sevip değer verecek birinin karşına çıkacağına inanıyorum.bu kadar sıkıntının bi de mükafatı vardır elbet.çok sevindim.artık bulsun bakalım onu senin kadar sevip değer verecek,ailesine bağlı birini de göreyim.bütün bu yaptıklarını da yanına kar saysaysın.Yalnız inanıyorum ki Allah'ın adaleti var.ve herkese hakettiği dersi bi gün mutlaka vericek.mutluluklar dilerim bundan sonraki yaşamında sana ve zaten babasız olan oğlunaevet dun esimle hic konusmadim ayri uyudum gercekten cok kirilmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?