• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavan Temizliği

angelinaballerina

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
89
7
18
Herkese merhaba. Son katta oturuyorum ve evin çatısı yok. Kışın odanın tavanında uzun koyu renkli lekeler oluşuyor. Çok sinirimi bozuyor. Eşim siliyo fakat fakat yine de istediğim gibi temizlenmiyor. Sürekli yukarıya bakmaktan boynu ağrıyo ve 3-4 saat gibi bir zaman alıyor .Şu buharlı temizyecilerden alsam tavanı temizleyebilirmiyim. Kulanan ya da deneyen var mı. Ya da tavan nasıl temizlenir fikri olan var mı:26:

annemin banyoda çok oluyordu.çaresini şöyle buldu çamaşır suyunu fısfıslı bir şişeye doldurdu, biraz bekledi fırçaladı ve sonrasında duruladı.ama sizin oturma odasındaysa biraz zor olur yıkamak falan

Herkese merhaba. Son katta oturuyorum ve evin çatısı yok. Kışın odanın tavanında uzun koyu renkli lekeler oluşuyor. Çok sinirimi bozuyor. Eşim siliyo fakat fakat yine de istediğim gibi temizlenmiyor. Sürekli yukarıya bakmaktan boynu ağrıyo ve 3-4 saat gibi bir zaman alıyor .Şu buharlı temizyecilerden alsam tavanı temizleyebilirmiyim. Kulanan ya da deneyen var mı. Ya da tavan nasıl temizlenir fikri olan var mı:26:

Biz de son katta oturuyoruz bizde böyle bir sorun yok,izalasyonu çok iyi yapılmış,sizin acaba izalasyonu iyi yapılmamış olabilir o yüzden rutubetleniyor galiba,damınıza izalasyon yaptırabilirsiniz tabi buna komşularınızla birlikte karar vereceksiniz çünkü çatı yada dam binanın ortak alanı olur.

biz de son katta oturuyoruz bizde böyle bir sorun yok,izalasyonu çok iyi yapılmış,sizin acaba izalasyonu iyi yapılmamış olabilir o yüzden rutubetleniyor galiba,damınıza izalasyon yaptırabilirsiniz tabi buna komşularınızla birlikte karar vereceksiniz çünkü çatı yada dam binanın ortak alanı olur.

aile apartmanı zaten birlikte yaptırıcaz çatıyı kimse itiraz etmiyo da işte hemen yaptıramayız. Bilmiyorum ya sinir bozucu bi durum. Geçen yıla kadar soba kullanıyoduk ama sobayı kaldırınca sildik. Bilmiyorum sinir bozucu bir durum

aile apartmanı zaten birlikte yaptırıcaz çatıyı kimse itiraz etmiyo da işte hemen yaptıramayız. Bilmiyorum ya sinir bozucu bi durum. Geçen yıla kadar soba kullanıyoduk ama sobayı kaldırınca sildik. Bilmiyorum sinir bozucu bir durum

Biz de soba kullanıyoruz canım doğal gaz olmadığı için sobadan olduğunu zannetmiyorum,evin duvarını yıkamayın yerler parke imiş parkelerin şişer ayrıca binanın yapılışı iyi değilse alt katlara bile su sızdırabilir.

Back
X