• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlrya'nn eyizi : )

ayy cnmm ya süper olmuşş daha benimm dantellerden başka hiç bişyim yok ya hepsi mafraf bunlarınnnn bende bi alıpp evlenseydimm sıkıntı basıyo valla:):):)

ayy masallahh
hayrlı gunlerde kullan cnm
hepsı ayrı guzel hepsı ayrı emek
ceyıs bıtmez ömur bıter

canım benim herşeyin senin gibi mükemmel. Allah güsel günlerde kullanmayı nasip etsin..
kıskananlar çatlasın...

düğüm düğüm ilmek ilmek işlenmiş bir çeyiz ... her şey çok güzel... allahım huzurla sağlıkla kullanmak nasip etsin... :nazar: :nazar: :nazar:

Gerçekten çok güzel hazırlanmış hayırlı ve güzel günlerde kullanın baya emek harcanılmış inşallah bende kolay bir şekide tamamlarım çeyizimi çünkü çok eksiğim var.

iyi günlerde huzurla kullan canim benim cok güzeller valla kizzzzz biz böyle sansli degildik disarida yasadigimiz icin o kadar tefarruat yoktu malesefff cok sade oldu bizimkisiiiiii

ay bunları görünce gözlerim açıldı akannehir
bunlar çeyizse benimki ne yahu fisfisfis

güle güle eskit hepsini canım :nazar:

Son düzenleme:
böleeeeeeeee ekrana bakakaldım maşallah hepsini ağzının tadıyla ve sağlıkla kullanman dileğiyle. Beyaz eşya göremedim cnm onların resimleri yok mu

Heyy maşallah, ne kadar çok el emeği göz nuru var orda. Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin.

hepsi çok güzel canımmm güle güle kullan ...... ayrıca bişey sorucam bende çeyiz alıyorumda orda braunun blenderını gördüm ondan alıcam bende memnunmusun ...: Lepi:

Back
X