• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlrya'nn eyizi : )

canımm cok güzelmiş ceyizin
vallla cok begendm
Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin
en cokta makyaj malzemeleri ve düzleştiri hoşuma gitti

kuzucum bunların hepsını senmı kullancan walla degıl bı kız uc kızı gelın eder bunlar ısraf etme barı alacan atıcan sandıga cogunu ucbes yıl beklıcek en az kendılerıne sıra gelmesını bekar kız kardesın vs varsa barı bı altı ay sonra felan ceyızınde gotur gorunsun sonra annenlere gleırken teker teker tası caktırmadan :))) barı masraf olmasın onlara yazık walla hepsıde cok guzel ayrıcaaaa cok cok guzel ıns agız tadıyla kullanmak da nasıp olur asıl onemlısı o ıanankı

vay anasını bakcam diye başım döndü hepsi tamtakır :nazar:
huzurla mutlulukla kullan hepsini inşallah
kaç senede tamamlandı bunlar

Gerçekten çok emek verilerek hazırlanmış. ıyi günlerde kullanın.

Ama yanlış anlamazsanız bişey daha söylemek istiyorum. Artık bu çeyiz serme işi çok gereksiz ve yorucu değilmi yaw. Neden terliklerim ve iç çamaşırıma kadar (iç çamaşır olayını bi yerde canlı şahit olmuştum) herkese sergilemek zorundayım. Benim evimi gömek isteyen düğünümden sonra gelir misafirim olur -görmesi gerektiği kadarını- görür.

Hala devam ettiğine gerçekten inanamıyorum. Çok lüzumsuz

herşeyin çok güzel olmuş harika hazırlanmış bi çeyiz..senin gelinliğinede bayılmıştım.allah hepsini mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah.

allahım bu ne!!!=))) cok fena gözüm korktu nekadar ck sey alınması lazımmıs yawww =S
küçüklüğümden beri yakı larımda düğün görmediğimden ceyizde görmedim nasıl hazırlanır bılmıyorumda. yeni nişanlandım buhafta yavas yavas almaya basladım ama daha coooook ıs varmıs baksanıza anneciiiimm=))) cok güzel ceyizmiş buarada cay takımınla havluların cok guzel gözüküyo allah mutlu mesud etsın nazar değmesin masallahhalkisalkisalkis

allah agız tadıyla, saglıkla kullanmayı nasıp etsın. Baya şey almışın. Maşallah. Allah mesut etsin.

41 kere maşşallah canım:nazar:allah iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin.baya özenmişsiniz güle güle kullan hepsini,allah mesut etsin.

oh mis gibi valla. çok beğendim çok hoş şeyler. allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah.
mutluluklar dilerim.

Back
X