• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlisee destekk:)

tatlisss

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
30
0
286
İzmir
cok zamandır takıp edıyordum forumunuz diyette baslayınca aranızda olmam gereklı dedım ve burdayım:) 70 kiloyum bugun 2. gunum patates diyeti ile basladım ancak tuz seker hamur ıslerını tamamen bıraktım haslanmıs patatesi bir ögün sabah yiyyorum elma sirkeli su bitkı cayları ve salata elma yogurt yedim ilk 2 gün yarın tavuk ekleyecem listeme ne olur destek olun göbek sorunum var :( öenerilerizi bekliyorummm opuyorumnanaktan

merhaba canım ben bu patates diyetini falan bilmiyorum..sana tavsiyem ne olabilirm..hmm..şöyle diyim sana bu diyetten ziyade senn beslenme tarzın olsun yani hiç bitmesin..bütün gün patates yersin kilo verirsin diyet biter sen beslenme alışkanlığını değiştirirsin kilo verdim diye istediğini yersin..sonra başa dönersin..bana sorarsan evde ne yemek pişiyosa ondan ye..yemek suluysa suyunu yeme..yemeğe yağı kaşık hesabı koy..tuzu şekeri hamur işini tamamen bıraktım diyosun..zaten bu senn kilo vermende büyük rol oynıycaktır..ama yok patates diyeti yok et biyeti bunlara kalkışma..bu tamamen benm fikrim..yeşil çayını da iç ekmeğini de azalt..akşam yemeğini 18 den sonra yeme..böyle olunca hem bu senn beslenme alışkanlığın olur hemde kalıcı kilo verirsin..umarım yardımcı olabilmişimdir..

kelebekcık cok sagoll önerilerin için beslenme alıskanlıgım ısımden dolayı cok duzensız vardıyalı calısıyorum malesef patates dıyetını hızlı kılo vermek buda moral olacak ınsallah :)
ama haklısın ekmek seker tuz cıkarsa hayatımdan olacakk ınanıyorum..basarcam ve sızlerle paylascamm :)

kelebekcık cok sagoll önerilerin için beslenme alıskanlıgım ısımden dolayı cok duzensız vardıyalı calısıyorum malesef patates dıyetını hızlı kılo vermek buda moral olacak ınsallah :)
ama haklısın ekmek seker tuz cıkarsa hayatımdan olacakk ınanıyorum..basarcam ve sızlerle paylascamm :)

inşallah canım umarım her şey istediğin gibi olur..

Back
X