Gelinlik Modelleri tatlırüya nın gelinliği

cnm bide kaça dikiolar böle bi modeli?

kumaşına ve diktirdiğin modaevinin tanınmışlığına ve bulunduğu semtte göre değişiyor...ben ipek ş..(kumaşının adını unuttum)diye bir kumaşla diktiriyorum...bakırköyde sordum en son 2400 olur dedi...ben şimdi oturduğum yerde diktiriyorum aynı kumaş 1500lira..benim gelinlikçimin atölyeside eskiden bakırköydeymiş sonra buraya taşınmışlar..10 senedir burda...açıkçası onu daha becerekli gördüm...fiyatıda daha uygun..gelinlikçim sonra sana ucuza yapıyorum deyip söyledi fiyata pişman oldu...

benim gelinliğimde kuyruklu harika duruyor bencede. çok şık bir seçim yapmıssın canım allah ömür boyu mutluluk versin

Oldukça iddalı ve zarif.Çok beğendim.Yaşamın boyunca mutluluklar dilerim................opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok güzel bir gelinlik.... rahibe duvağı bu gelinlikle çok uyumlu olur bence de...

eminim prensesler gibi olursun içinde... Allah tamamına erdirsin... Ömür boyu mutluluklar dilerim...

canım gelınlık cok guzel bende cok begenıyorum bu modeli... eminim sanada cok yakısacaktır... gelinlikli resimlerinide bekliyoruz..

canım belindeki çiçek onun özelliği sakın kaldırma derim.. ben ozellikle belinde ciceği olsun istiyordum zaten.. kabarık ve çiçekli hihoyyyt basındada bi çiçeğin oluversin canım cok mu yanii :sm_cool:

hoş bir model canım belindeki çiçek olmasa da olur...zarif bişi...duvak ve saç seçiminde hoş olucak bence..şimdiden mutluluklara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…