Gelinlik Modelleri tatlırüya nın gelinliği

tatlxixrxuxya

NEFESİMSİN
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
5.527
2
156
Antalya

kızlar bu gelinliği diktiriyorum..krem rengi..kuyruklu bir model...straplezi daha yukarda olucak.....duvağı uzun rahibe duvağı olucak...saçımı açık kullanacağım için bir çiçekte saçıma yapılacak...artık gelinliğimi teslim aldım...sayfa 6 da el çiçeğimin ve ayakkabımın resmini görebilirsiniz...

Son düzenleme:
bende cok beyendim canim,,,,,ALLAHIM simdiden bi yastikta kocatsin,mutlulugunuz daim olsun iyisallah canim,,,,,,,,,,,:Saruboceq:

canım bende bu gelinliği diktirdim ama üstünün straplezi farklı.. oyuk benim üst kısmı.. cok begenerek diktirdim bende güle güle giy canım kaydirigubbakcemile2

Daha öncede görmüştüm bu modeli internette çok hoşuma gitmişti canım dediğin gibi straplezi daha yukarda tutup duvağı uzatınca filan eminimki şahane olacaktıralkisalkisalkis dikim işlerimi bittikten sonrada çek fotosunu koy bakalım merak ettim şimdikkaydirigubbakcemile3

bu ay sonunda gelinliğimi teslim alıyorum...ağustosta da düğün..kısmet olursa düğün resimlerimide sizlerle paylaşmak istiyorum...

canım arkadaşım sen diktirirsinde güzel olmazmı hiç
resimlerini sabırsızlıkla bekliyorumvalkisalkisalkis

belinde çiçek kafanda çiçek fazla olur bence belindekini kaldırman kanatindeyim

cnm çok güzel gelinliğin modeli senin yapıcağın değişikliklerle dahada güzel olucağını düşünüyorum. mutluluk,sağlık huzur getirsin sana

ah tatlım çok sevindim cemil ipekçi tasarımı bende çok istemiştim ama 4 milyar dediler diktirmeyide göze alamadım allah gönlüne göreversin hayırlı olsun ayrıcaopuyorumnanaktan

canım ya çok güzel bi model uzun bir duvaklada daha süper olur artık düğünden sonra eklersin resimlerini bakarız
Bu arada şimdiden tebrikler Allahım bir çmür boyu pişman etmesin mutlu etsin inşallah

canım ya çiçek konusunda arkadaş haklı hem belinde hemde saçında belki hol olmayabilir saçına taç taksan nasıl olur acaba ben daha güzel olacağı inancındayım

güzelmiş canım gelinliğin içine sinsin
ızmir desin ve ağustosta evleniyosun,ben de ızmirliyim benim de ağustosta düğünüm
o yüzden sana bişey danışcam cnm,gelin saçını nerde yaptırcaksın karar verdin mi?
ben hala karar veremedim de bi de sana sorayım dedim.

canım ben oturduğum mahallenin kuaförüne yaptıracaım...kuaförümün eli bence oldukça iyi...başka bir yer düşünmüyorum..zaten ben topuz istemiyorum..topuz tarzıda düşünsem yinede aynı yere yaptırırdım...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…