"Tatlım, özeline mesaj attım bi bakıver"

Nihil

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
5.252
718
398
özel mesaj cevaplanır ve

- cevap verdim tatlımmm oku hadiiii

diyoruz ya hani :))

zaten orada kırmızı kırmızı görünüyor özele mesaj geldiği v.s. seninde yanıtladığın v.s.

bu neden genele taşınıyor olabilir n'alaka yani

Ben de merak etmişimdir. Biz özelden de konuşuyoruz veya herkesin bilmesini istemediğimiz şeyler var demek olsa gerek.

Ben de merak etmişimdir. Biz özelden de konuşuyoruz veya herkesin bilmesini istemediğimiz şeyler var demek olsa gerek.

bende merak etmişimdir herkesin bilmedigi bişeyler varki ortamda öyle yapılıyo insan haliyle üzülüyo neden bişeyler saklanıo vs gibilerinden he özel bişey olur atarsın

dimi. yapmasınlar öle

bende merak etmişimdir herkesin bilmedigi bişeyler varki ortamda öyle yapılıyo insan haliyle üzülüyo neden bişeyler saklanıo vs gibilerinden he özel bişey olur atarsın

hiişştt,, bu başlıkta özeline msj attım canişkom demek yasak

biz buradakilerin dedikodusunu yapıyoruz merak edin sizde demek o

bir de posta kutusu dolu olanlar oluyor ki o zaman orada yakalamışken kutunu boşalt yazabiliyorlar bak onu ben de yapıyorum

Son düzenleme:
benimde bunu yaptıgım oldu şu nedenle;

mesela konu sahibi bi konu açıyor herkes alıntı yapıyor cevaplıyor. o yüzden çok fazla bildirim geliyor.
şahsen ben bi konu açınca o bildirimlere bakmıyorum hiç , direk konumu açıp alıntıyanlara cevap veriyorum sonra da o msjları direk siliyorum

konu sahibi görmesi adına özelden yazdım haberin olsun anlamında yazmıştım kaçırmasın msjımı diye, o konuyla ilgili bi tavsiyedir, öneridir bişidir yani yazdıgım.
msj kutusu dolu olunca da öyle yazılıyor

tabi sürekli yapan varmıdır bunu bilemiyorum :44:

biz buradakilerin dedikodusunu yapıyoruz merak edin sizde demek o

bir de posta kutusu dolu olanlar oluyor ki o zaman orada yakalamışken kutunu boşalt yazabiliyorlar bak onu ben de yapıyorum

office sana kendi imzanla cevap veriyorum

he he öyledir o'

aynen bu başlıkta özeline msj attım demek yasak

bunu demiştim demeyi 'gerçekten' hiç sevmem ama başlığı açarken demiştim içimden yani

alıntılar bildirime gelmeden önceki sistemde de vardı ki bu

evetttt mesela yazılıyo biyerde bişeler hemen ordan hop biri özeline yazdım bakarmısın vs

Ben de bikac kez yazdim, asla da etraf gorsun mesajlastigimizi diye de bisey dusunmedim. Hatta burda yorumlari okudugumda ogrendim bu amacla da kullanildigini
Bazen mesaj atiyorum bekle bekle cevap gelmiyor, sonra herhangi bir konuda mesajini alintilayip mesaj kutuna bak yaziyorum, durum budur benim icin

Son düzenleme:

hımm o zamanlar pek aktif olmadıgım için bilemiyorum
öleyse art niyet ararım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…