- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Yok canım önemli değil yaz gönder sen anlarız bizTeşekkür ederim bazen cevaplaya basmadan yazıyorum idare edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım önemli değil yaz gönder sen anlarız bizTeşekkür ederim bazen cevaplaya basmadan yazıyorum idare edin
TeşekkürlerYok canım önemli değil yaz gönder sen anlarız biz
Tatlı tatlı diyordun al sana tatlıValla tanıyo bu kadın beni
Hoş GeldinizTeşekkürler
Canom birinci olmak istemiyorum hicAldın mı canım tarif
HoşbuldumHoş Geldiniz
Ne olmak istiyorsun peki sana o sıradan yer açalımCanom birinci olmak istemiyorum hic
Sahi ben ne olacamNe olmak istiyorsun peki sana o sıradan yer açalım
Babam pasta yapmayı nerden öğrendiSahi ben ne olacam
İyi geceler canooooşuuumHayırlı geceler güzeller
Tatlı yap bize:)Şimdi ben gidip labne alayım almasına ne olacak. Ee ne yapacam onunla ekmege sürer cekerim resminiBildirim geldi ama hiç olmayacak birine yolladın canım benim Nevreste
Nerde o marifet İki çocukla sanmıyorum ama bi bakıyım tariflere ekmege Sürmeyi kabul etmedin sanırımTatlı yap bize:)
Ekmeğe sürmeyi başka bir arkadaş aldı ondan sana veremiyorumNerde o marifet İki çocukla sanmıyorum ama bi bakıyım tariflere ekmege Sürmeyi kabul etmedin sanırım
Geç kaldım demekki. Aslında ben labneli tiremusu yapmak istiyorum ama şartları okuyayı yarın yapıcam ilk defa. Ve ne zaman nereye atıcam resimEkmeğe sürmeyi başka bir arkadaş aldı ondan sana veremiyorum
Canım tarifi özelden bende alman gerekiyor buradan yazmıyoruz ve ne yazık ki tiramisuyu başka bir arkadaş aldı:)Geç kaldım demekki. Aslında ben labneli tiremusu yapmak istiyorum ama şartları okuyayı yarın yapıcam ilk defa. Ve ne zaman nereye atıcam resim
Aa ee ben napim ama hep elimden almıslar. kolay bişey verirmisin bana daCanım tarifi özelden bende alman gerekiyor buradan yazmıyoruz ve ne yazık ki tiramisuyu başka bir arkadaş aldı:)