- 28 Haziran 2011
- 61.259
- 153.992
- 898
Sen doğru olanı yapıyorsun nevoşum, senin tavrın bu olmalı zaten çünkü sen başta olan bir insansin, başımızsın tacimizsinBen bu ay en az tanıdıklarıma verdimBen garibim galiba
Yiğidi öldür hakkını yeme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen doğru olanı yapıyorsun nevoşum, senin tavrın bu olmalı zaten çünkü sen başta olan bir insansin, başımızsın tacimizsinBen bu ay en az tanıdıklarıma verdimBen garibim galiba
Yiğidi öldür hakkını yeme
Aynen öyle. Firdevs aktif kullanamıyor siteyi benim bile kankam yok kaç senedir burdayımAynen geçen hafta firdefs'in kankaları olsa beni geçerdi
Oyyy yirim seni hemso kankirellamHep bir kankirellam olsun isterdim. Dediyy‘le konuştuğunuzda özenirdim tamam artık ben de dahilim asgajhsjs
Benimde kankirellam olur musun
Bana bi kere demedin kankirellam ol diyeBenimde kankirellam olur musun
Benim kankamdan ne istiyon Margaret kankası olmayan bulsaydın yaHep bir kankirellam olsun isterdim. Dediyy‘le konuştuğunuzda özenirdim tamam artık ben de dahilim asgajhsjs
Benim kankamdan ne istiyon Margaret kankası olmayan bulsaydın ya
Nevoş ben çoğu zaman -sunumların güzel olduğundan- sana oy veriyorum zaten, gizli kankirellanım senin.Benimde kankirellam olur musun
Burda da kankirella olmaya meraklı biri varmış
Sunumlarda nevoşu tanımak çok kolay zatennNevoş ben çoğu zaman -sunumların güzel olduğundan- sana oy veriyorum zaten, gizli kankirellanım senin.
Hepsi senin olsun etiket yapayımmi
Ayy ben sevgi pitircigi kedi gibi oluyorumBurda da kankirella olmaya meraklı biri varmış
Açık açık mı yapcanHepsi senin olsun etiket yapayımmi
Kankirella kelimesi en çok ASSOSyal ‘e yakışıyor çünkü. Her gördüğümde gülüyorumBenim kankamdan ne istiyon Margaret kankası olmayan bulsaydın ya
Hee hemsom benim absürt kelimelerim vardirKankirella kelimesi en çok ASSOSyal ‘e yakışıyor çünkü. Her gördüğümde gülüyorum
Sen herkese kankirella mı diyorsunAyy ben sevgi pitircigi kedi gibi oluyorum