- 28 Haziran 2011
- 62.043
- 155.622
- 898
Sen doğru olanı yapıyorsun nevoşum, senin tavrın bu olmalı zaten çünkü sen başta olan bir insansin, başımızsın tacimizsinBen bu ay en az tanıdıklarıma verdimBen garibim galiba
Yiğidi öldür hakkını yeme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen doğru olanı yapıyorsun nevoşum, senin tavrın bu olmalı zaten çünkü sen başta olan bir insansin, başımızsın tacimizsinBen bu ay en az tanıdıklarıma verdimBen garibim galiba
Yiğidi öldür hakkını yeme![]()
Aynen öyle. Firdevs aktif kullanamıyor siteyiAynen geçen hafta firdefs'in kankaları olsa beni geçerdi![]()
Oyyy yirim seni hemso kankirellamHep bir kankirellam olsun isterdim. Dediyy‘le konuştuğunuzda özenirdim tamam artık ben de dahilim asgajhsjs![]()
Bana bi kere demedin kankirellam ol diyeBenimde kankirellam olur musun![]()
Benim kankamdan ne istiyon MargaretHep bir kankirellam olsun isterdim. Dediyy‘le konuştuğunuzda özenirdim tamam artık ben de dahilim asgajhsjs![]()
Benim kankamdan ne istiyon Margaretkankası olmayan bulsaydın ya
![]()
Nevoş ben çoğu zaman -sunumların güzel olduğundan- sana oy veriyorum zaten, gizli kankirellanım senin.Benimde kankirellam olur musun![]()
Sunumlarda nevoşu tanımak çok kolay zatennNevoş ben çoğu zaman -sunumların güzel olduğundan- sana oy veriyorum zaten, gizli kankirellanım senin.![]()
Hepsi senin olsun etiket yapayımmi
Ayy ben sevgi pitircigiBurda da kankirella olmaya meraklı biri varmış![]()
Kankirella kelimesi en çokBenim kankamdan ne istiyon Margaretkankası olmayan bulsaydın ya
![]()
Hee hemsom benim absürt kelimelerim vardir
Sen herkese kankirella mı diyorsunAyy ben sevgi pitircigikedi gibi oluyorum
![]()
![]()
![]()