- 21 Kasım 2017
- 27.871
- 122.262
- 598
Vallahi öyle yavGüleyim mi?
Sana gün döndü hemsoGünaydığğğnnn
Ben kardeşime vermedim. Etik bulmuyorumBundan sonra bana kimse demesin kardese kankaya yasak vermek diye
Ya zaten herkes arkadaşına vermiyor mu nevoşBen kardeşime vermedim. Etik bulmuyorum
Seninkiler sabit ama demirbaşHerkes icin senin kankalarin var dediler baktimki oy verenler hep kanka
Konuyu ortasından yakaladım. Kankalar oy veriyormuş da, benim hiç yok herhalde. Sen kankirellam olur musun?Hemso noluyo yaw hayırdır
Aynen şimdi verilenler kanka oyuYa zaten herkes arkadaşına vermiyor mu nevoş
Seni ısırırım hemsoKonuyu ortasından yakaladım. Kankalar oy veriyormuş da, benim hiç yok herhalde. Sen kankirellam olur musun?
Valla iki iki dört herkes tanıdığına veriyor yapacak birşey yok nevoşAynen şimdi verilenler kanka oyuTanıdık veya detaylı tarif bakanlar
Daha 900 oy gelecek
Ama işin sonunda kanka oyları hayat kurtarıyor buda bir gerçekValla iki iki dört herkes tanıdığına veriyor yapacak birşey yok nevoşsonra bildirimden gelenler dönüştürecek
Ben bu ay en az tanıdıklarıma verdimValla iki iki dört herkes tanıdığına veriyor yapacak birşey yok nevoşsonra bildirimden gelenler dönüştürecek
Aynen geçen hafta firdefs'in kankaları olsa beni geçerdiAma işin sonunda kanka oyları hayat kurtarıyor buda bir gerçek
Hep bir kankirellam olsun isterdim. Dediyy‘le konuştuğunuzda özenirdim tamam artık ben de dahilim asgajhsjsSeni ısırırım hemsokabul edersen olurum kankirellam çok kötü pasta yapmışsın demiştim ben
Canom bir oy bir oydur napakAma işin sonunda kanka oyları hayat kurtarıyor buda bir gerçek
Benimde kankirellam olur musunHep bir kankirellam olsun isterdim. Dediyy‘le konuştuğunuzda özenirdim tamam artık ben de dahilim asgajhsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?