- 22 Temmuz 2017
- 44.634
- 132.298
- 598
İyi de, herkes kanka gibi burada zatenBundan sonra bana kimse demesin kardese kankaya yasak vermek diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de, herkes kanka gibi burada zatenBundan sonra bana kimse demesin kardese kankaya yasak vermek diye
Ben herzaman beğendiğime oy veririm bacım. Gerisini bilememHım evet gördüm herkesi
Bana gelince yasak deniyordaİyi de, herkes kanka gibi burada zaten
AnladimBen herzaman beğendiğime oy veririm bacım. Gerisini bilemem
Seninkiler başka sayfadan toplu geliyor ama aramızda fark varBana gelince yasak deniyorda
Gardaşın için mi?Bana gelince yasak deniyorda
Bisey dicemde demeyim eniyisiSeninkiler başka sayfadan toplu geliyor ama aramızda fark var
De de deeeeBisey dicemde demeyim eniyisi
Herkes icin senin kankalarin var dediler baktimki oy verenler hep kankaGardaşın için mi?
Ben gardaşına verdim senin yerine
Gulme cano
Bu dediğin kankalar her kategori aynı kişilere mi veriyor pekiHerkes icin senin kankalarin var dediler baktimki oy verenler hep kanka
Heee bakayimmiBu dediğin kankalar her kategori aynı kişilere mi veriyor peki
Topik haricinde takılan herkesin kankaları var canım, oylamada görüyoruz bunları.Herkes icin senin kankalarin var dediler baktimki oy verenler hep kanka
Bazıları evetBu dediğin kankalar her kategori aynı kişilere mi veriyor peki
Bi bak. Doğru çıkarsa haklısın, çıkmazsa da haksızsınHeee bakayimmi
Keske dedigimi anlasaydın yaso ama malesefTopik haricinde takılan herkesin kankaları var canım, oylamada görüyoruz bunları.
O yüzden alınma bence
Gideyim kendime kanka yapayım. Çok geç kaldımBazıları evet
Anladım kuzu, bende bakıyorum oylara. Sen üstüne alınmaKeske dedigimi anlasaydın yaso ama malesef
Benim almam önemli değilde ben söyleyince laf oluyor ona üzülüyorum sadece senin var senin var deniyor diger yerlerde gezenlerde kankirellalarina oy veriyor bu gözden kacmasinAnladım kuzu, bende bakıyorum oylara. Sen üstüne alınma