- 8 Haziran 2013
- 57.114
- 151.652
- 898
Margaret alır diyorum benNe edelim, pastalar ezdi bizi resmen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Margaret alır diyorum benNe edelim, pastalar ezdi bizi resmen
Şatafatsız pastaSeninde pasta
O sende bitiyordu yapmamışsınŞatafatsız pasta
Ahhh o Margırıt yok mu o MargırıtMargaret alır diyorum ben
Yapmamışsın değil elticim, yapamamışsınO sende bitiyordu yapmamışsın
Belki de yaptın bilemiyoruzYapmamışsın değil elticim, yapamamışsın
Sadelik seviyorumBelki de yaptın bilemiyoruz
Yasminim, yorumunu görmemiştim konumda, akşam yorum yazdımNe edelim, pastalar ezdi bizi resmen
Kk da şatafatSadelik seviyorum
Olabilir Deynep’im, gözden kaçabilir bazenYasminim, yorumunu görmemiştim konumda, akşam yorum yazdım
yandık soğuk su getirinCanım o eğitimli bende tecrübe varO 2 sezon pasta kursuna 1 sezon yemek kursuna gitti
Bir şöbiyet yapıyor
Onun yanında söylemeMargaret alır diyorum ben
Ben de fındık gözüme sade gözüktü, sen gerek yok desen de ertesi gün fıstıklı çektim. Nasıl havası değişti baklavaceğizlerinKk da şatafat
Sunumda eksikti onuda araştırıp geliştiriyor.O sık sık yemek yapıyor paylaşıyorSayfası var ona ekliyoryandık soğuk du getirin
Ya yok olunca bir şey yapılmıyor.Ama cidden değiştiBen de fındık gözüme sade gözüktü, sen gerek yok desen de ertesi gün fıstıklı çektim. Nasıl havası değişti baklavaceğizlerin
Burada mi NevoşSunumda eksikti onuda araştırıp geliştiriyor.O sık sık yemek yapıyor paylaşıyorSayfası var ona ekliyor
Yok canım instagramdaBurada mi Nevoş
Yok canım instagramda
Sunumda eksikti onuda araştırıp geliştiriyor.O sık sık yemek yapıyor paylaşıyorSayfası var ona ekliyor