- 8 Haziran 2013
- 57.460
- 152.561
- 898
Margaret alır diyorum benNe edelim, pastalar ezdi bizi resmen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Margaret alır diyorum benNe edelim, pastalar ezdi bizi resmen![]()
O sende bitiyordu yapmamışsınŞatafatsız pasta![]()
Ahhh o Margırıt yok mu o MargırıtMargaret alır diyorum ben![]()
Yapmamışsın değil elticim, yapamamışsınO sende bitiyordu yapmamışsın![]()
Belki de yaptın bilemiyoruzYapmamışsın değil elticim, yapamamışsın![]()
Sadelik seviyorumBelki de yaptın bilemiyoruz![]()
Yasminim, yorumunu görmemiştim konumda, akşam yorum yazdımNe edelim, pastalar ezdi bizi resmen![]()
Kk da şatafatSadelik seviyorum![]()
Olabilir Deynep’im, gözden kaçabilir bazenYasminim, yorumunu görmemiştim konumda, akşam yorum yazdım![]()
Canım o eğitimli bende tecrübe varO 2 sezon pasta kursuna 1 sezon yemek kursuna gitti
Bir şöbiyet yapıyor![]()
Onun yanında söylemeMargaret alır diyorum ben![]()
Ben de fındık gözüme sade gözüktü, sen gerek yok desen de ertesi gün fıstıklı çektim. Nasıl havası değişti baklavaceğizlerinKk da şatafat![]()
Sunumda eksikti onuda araştırıp geliştiriyor.O sık sık yemek yapıyor paylaşıyoryandık soğuk du getirin
![]()
Ya yok olunca bir şey yapılmıyor.Ama cidden değiştiBen de fındık gözüme sade gözüktü, sen gerek yok desen de ertesi gün fıstıklı çektim. Nasıl havası değişti baklavaceğizlerin![]()
Burada mi NevoşSunumda eksikti onuda araştırıp geliştiriyor.O sık sık yemek yapıyor paylaşıyorSayfası var ona ekliyor
![]()
Yok canım instagramdaBurada mi Nevoş![]()
Yok canım instagramda![]()
Sunumda eksikti onuda araştırıp geliştiriyor.O sık sık yemek yapıyor paylaşıyorSayfası var ona ekliyor
![]()