- 24 Eylül 2018
- 98.617
- 295.217
- 698
Sen de sağol aşkomSağol aşkom
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de sağol aşkomSağol aşkom
Ne çabukBen zirvede bırakıyorum bu sefer katılamayacağım
Yok kı geçici biraz rahatsızım kızlar da hasta şu sıralar kafam kazan gibi ama yine katılacağım tabiNe çabuk
Korkup kaçtı diye reklam yapmaya başla aşkomNe çabuk
Çok geçmiş olsun canımYok kı geçici biraz rahatsızım kızlar da hasta şu sıralar kafam kazan gibi ama yine katılacağım tabi
Allah şifa versin hepinize o zamanYok kı geçici biraz rahatsızım kızlar da hasta şu sıralar kafam kazan gibi ama yine katılacağım tabi
Teşekkür ederim ablacım biri 4 gaşında biri 1 buçukÇok geçmiş olsun canım
Senin kızların mı varKaç yaşındalar
Çok teşekkür ederimAllah şifa versin hepinize o zaman
Bence de şimdiden başlayayım aşkom Ben 11.30'a kadar evdeyim yarın,o arada yaparım ama sen bilirsin .Korkup kaçtı diye reklam yapmaya başla aşkom
Etiketi yalnız yapar mısın Kazen'den bildirim mi istesek
Teşekkür ederim ablacım biri 4 gaşında biri 1 buçuk
MaşaallahSen 2007 toki de misinTeşekkür ederim ablacım biri 4 gaşında biri 1 buçuk
Rica ederim ebebeyimÇok teşekkür ederim
Bende 12 de çıkacağım aşkom pikniğe gideceğizBence de şimdiden başlayayım aşkom Ben 11.30'a kadar evdeyim yarın,o arada yaparım ama sen bilirsin .
Tamam aşkom ,10.30 11.00 arası iyi olacak o zaman 10.30da açsan zaten onayı 11 oluyorBende 12 de çıkacağım aşkom pikniğe gideceğiz
O zamana kadar halledelim
Yeni kategori börek ve poğaça olacakmış,tarif düşün istersen şimdiden
Breeeee ne ara söylendiYeni kategori börek ve poğaça olacakmış,tarif düşün istersen şimdiden
Etiket yaptım dana kadarBreeeee ne ara söylendi
Takimda yaris varda canim birsürü bildirim vardi pardonEtiket yaptım dana kadar