- 28 Haziran 2011
- 61.355
- 154.150
- 898
Ele mi gecireceklermisYani başka ne olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ele mi gecireceklermisYani başka ne olabilir
Yani başka ne olabilir
Aksi huysuz ve tatli kadinBende aksi kadın
Demi yani nazlandı şimdi çicemdeeeYani başka ne olabilir
Sen nereledesin bakalım iyisin demiAha haa
İyim bacı çok hemde artık 2 kişiyiz çok şükür teyze oluyonDemi yani nazlandı şimdi çicemdeee
Sen nereledesin bakalım iyisin demi
Tamam becerikliysen alabiliriz.Yaşın biraz kartmış amaİdare ederiz³⁸ yasinda bir çıtırim becerikli olabilirim olmayabilirimde daha önce baska sehirlerde yaristim 1.ciligim var yarismaci arkadaslara başarılar dilerim
Breeeeee bunu kocam bile demedi banaTamam becerikliysen alabiliriz.Yaşın biraz kartmış amaİdare ederiz
Demek ki bana gelmediEle mi gecireceklermis
Korktum gül goncamDemi yani nazlandı şimdi çicemdeee
Sızlanma şimdiiiii 2dakika sana değişim içinnnAglicam simdi
Yesinler seni bizim bir arkadaş var burada gazoz içermisin der sahi içermisin ikram edelim onun yerine hemen³⁸ yasinda bir çıtırim becerikli olabilirim olmayabilirimde daha önce baska sehirlerde yaristim 1.ciligim var yarismaci arkadaslara başarılar dilerim
Sen de sağol şekerciğim
Çok yakın şifreler oluncaEle mi gecireceklermis
Inş gelir aminDemek ki bana gelmedi
Kocanız yok buradaBreeeeee bunu kocam bile demedi bana
Yarisma sizin olsun ozaman hanfendi
Bizim hanım şaka yapıyordur gııı sende alınma hemenBreeeeee bunu kocam bile demedi bana
Yarisma sizin olsun ozaman hanfendi
Degistirdim, aşırı çok güçlü yaptimSızlanma şimdiiiii 2dakika sana değişim içinnn
Yesinler seni bizim bir arkadaş var burada gazoz içermisin der sahi içermisin ikram edelim onun yerine hemen
Çok yakın şifreler olunca
Yok canısı değiştir hemen ben değiştirdim deynepnazada geldi oda değiştirdi hemen ,patron açıklama yaptı sonra.Korktum gül goncam
Senin kocan yok kiiiiKocanız yok burada
Gazoz sevmem abla 8kilo fazlam var zaten onu vermeye calisiyorumSızlanma şimdiiiii 2dakika sana değişim içinnn
Yesinler seni bizim bir arkadaş var burada gazoz içermisin der sahi içermisin ikram edelim onun yerine hemen
Çok yakın şifreler olunca
Kasıma kadarYarışma ne kadar süre devam edecek
Nalet adi tanirsinKocanız yok burada