- 24 Nisan 2015
- 382
- 6.979
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
172 falan boyum, ayaklar öyle, nası koca bulcam ben D:)) benim anneme derler dibinden su mu verdin diye seninkide öyle yapmış sana anlaşılan :) boyunda uzundur
:) bulma valla bekarlık sultanlık otur anneciğinin dizinin dibinde :)) kurban olsunlar sanaaa nerde öyle uzun boylu kız bulmak kolaymı Maşallahhh :)172 falan boyum, ayaklar öyle, nası koca bulcam ben D
saol canım benım :) daha 20 yasındayım ya acelem yok:) bulma valla bekarlık sultanlık otur anneciğinin dizinin dibinde :)) kurban olsunlar sanaaa nerde öyle uzun boylu kız bulmak kolaymı Maşallahhh :)
Ohh ne kocayı düşünüyosun erkeklerin %97 si uzun boylu kız peşindedirsaol canım benım :) daha 20 yasındayım ya acelem yok
sen evli misinnOhh ne kocayı düşünüyosun erkeklerin %97 si uzun boylu kız peşindedirhiiiiç acele etme vallahi kısmet gelip seni heryerde buluyo :) annenle olmanın keyfini çıkart gez dolaş eğlen yapmak sitediğin herşeyi yap evlenmeden önce hiç biri içinde kalmasın sonra inan ne kadar istesen yapamıyosun ya eşin izin vermiyo para maddi açıdan zorluk çekiyosun ya zamanın olmuyo
ne özrü cnm olabilirEvet canım rakam çıkmamış Özür dilerm
baya dertli konuştun ama gözüm korktu bak
ne özrü cnm olabilirtşkler
baya dertli konuştun ama gözüm korktu bak
haklısın canım, zaten şu an öyle bi düşüncem yok, bi aday var ama onda da öyle bi düşünce yok gibiarkadaşlarıma dedim hep dinlemediler beni şimdi haklıymışsın diyolar :) erken evlenme illaki evleneceksin ama şu an bence 20 yaş çok erken bende 20 yaşında evlendim 3.5 yıllık evliyim ama herkez anne baba evinde rahattır bende annemle çok rahattım illaki değişen şeyler olacak ama tamamen hayatını yaşadıktan sonra değişsin :)
Hayırlısı hersey gönlünce olsun inşallah :)haklısın canım, zaten şu an öyle bi düşüncem yok, bi aday var ama onda da öyle bi düşünce yok gibibakalım kısmett
Canim uygun fiyata veririmCanm takas düşünürmusun
hangisi kııız:) al senın olsun kuzu :)enem benım sevdıgım tunıgıde satıyo ben onu bı dusuneyımmmm