-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Hayır hiç biri satılmadi canımMayo ve colins bluz yuksel vel şort renkli ve colins şort satildimi acaba
Tabiki :) girmedim dün hemen cevap veremedim kusura bakma :)mango elbisede çok güzelmiş bana özelden ulasrmsnz
hiç biri satılmadı özelden ulaşın konuşalım :)Mango elbise ve o şortla iki takım satıldığı hepsi ne kadar
tatlıkızaa ıletımm :) buyuk ıhtımalle duruyorlar canımTatlıbikız Şeker bi kız bana bakarmısınnnn
Resimlerdeki 2 beyaza da bayıldım duruyorlarmı :)
tatlıkızaa ıletımm :) buyuk ıhtımalle duruyorlar canım
tatlım elimde bunlardan var hala ister misinTatlıbikız Şeker bi kız bana bakarmısınnnn
Resimlerdeki 2 beyaza da bayıldım duruyorlarmı :)
eveeett :)tatlım elimde bunlardan var hala ister misin
tamam canım gönderebilirim, beğendiğin başk bir şey var mı veya ihtiyacın olan, belki buraya koymadığım şeylerden olabilir:)eveeett :)
8 beden, 20 tl uygun mudur:)pembe pantolon kaç bedene tekabül ediyor ve fiyatı ne?
8 derken ? 38 mitamam canım gönderebilirim, beğendiğin başk bir şey var mı veya ihtiyacın olan, belki buraya koymadığım şeylerden olabilir:)
8 beden, 20 tl uygun mudur:)
Evet canım rakam çıkmamış Özür dilerm8 derken ? 38 mi
tamam canım gönderebilirim, beğendiğin başk bir şey var mı veya ihtiyacın olan, belki buraya koymadığım şeylerden olabilir:)
kız 38 hiç yok ya benim ayaklar bebek mezarı gibi 40 numara38 numara siyah bi ayakkabı veya bot olabilir mesela :)
kız 38 hiç yok ya benim ayaklar bebek mezarı gibi 40 numara
ehhehhehe ya benimde ufalmaya başladı eskiden 39 giyerdim şimdi 38 bile büyük oluyo ama 37.5 da sadece nike adidas rebook newblans tarzı markalarda var hep spor giymekten bıktım :)[/QUOTE
bana bazen 40 bile küçük geliyo ucu dar olan topuklular falan var yaannemin ayakları da 35, ben hangi anennin çocuğuyum böyle