- Konu Sahibi tatlibikiz
Mayo ve colins bluz yuksel vel şort renkli ve colins şort satildimi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiç biri satılmadi canımMayo ve colins bluz yuksel vel şort renkli ve colins şort satildimi acaba
Tabiki :) girmedim dün hemen cevap veremedim kusura bakma :)mango elbisede çok güzelmiş bana özelden ulasrmsnz
hiç biri satılmadı özelden ulaşın konuşalım :)Mango elbise ve o şortla iki takım satıldığı hepsi ne kadar
tatlıkızaa ıletımm :) buyuk ıhtımalle duruyorlar canımTatlıbikız Şeker bi kız bana bakarmısınnnn
Resimlerdeki 2 beyaza da bayıldım duruyorlarmı :)
tatlıkızaa ıletımm :) buyuk ıhtımalle duruyorlar canım![]()
tatlım elimde bunlardan var hala ister misinTatlıbikız Şeker bi kız bana bakarmısınnnn
Resimlerdeki 2 beyaza da bayıldım duruyorlarmı :)
eveeett :)tatlım elimde bunlardan var hala ister misin
tamam canım gönderebilirim, beğendiğin başk bir şey var mı veya ihtiyacın olan, belki buraya koymadığım şeylerden olabilir:)eveeett :)
8 beden, 20 tl uygun mudur:)pembe pantolon kaç bedene tekabül ediyor ve fiyatı ne?
8 derken ? 38 mitamam canım gönderebilirim, beğendiğin başk bir şey var mı veya ihtiyacın olan, belki buraya koymadığım şeylerden olabilir:)
8 beden, 20 tl uygun mudur:)
Evet canım rakam çıkmamış Özür dilerm8 derken ? 38 mi
tamam canım gönderebilirim, beğendiğin başk bir şey var mı veya ihtiyacın olan, belki buraya koymadığım şeylerden olabilir:)
kız 38 hiç yok ya benim ayaklar bebek mezarı gibi 40 numara38 numara siyah bi ayakkabı veya bot olabilir mesela :)
kız 38 hiç yok ya benim ayaklar bebek mezarı gibi 40 numara![]()
ehhehhehe ya benimde ufalmaya başladı eskiden 39 giyerdim şimdi 38 bile büyük oluyo ama 37.5 da sadece nike adidas rebook newblans tarzı markalarda var hep spor giymekten bıktım :)[/QUOTE
bana bazen 40 bile küçük geliyo ucu dar olan topuklular falan var yaannemin ayakları da 35, ben hangi anennin çocuğuyum böyle
![]()