Hepinize iyi akşamlar Tatlı ablalarım Deniyim Sahibi Olanlar hayattan Darbe yiyip kendini Dert sahibi olup burda Bulanlar Hepinize Selam olsun :) Kızlar öncelikle 2 senedir nişanlıyım Düğünüm yaklaşıyor allah nasip ederse.nişanlımla bazı konularda anlaşamıyoruz hatta düğün yaklaştıkça onun gerçek yüzünü görmeye başlayıp tiksiniyorum hatta bazen ayrılmayı düşünüyorum desem yeridir çünkü sorumsuzun önde gideni bizi düşündüğü yok benim onu düşündüğüm kadar kendisi bizi düşünmüyor ondan saray gibi düğün istemiyorum veyata 4 4 lük birşey herşey olucağı gibi olucak düğün kına. şimdi asıl sorunum şu benim kız kardeşimde evlendi düğününde kayınbabası onlara hem evini aldı hemde düğün salonunun parasını kayınbabası ödedi hemde üst üste 2 erkek evladını evlendirdi 4 5 ay içersimde .neyse asıl konu şu benım kayınbabamın iş durumuda iyi yani ev sahibi hatta 2 iş yapıyor tek oğlu (benim nişanlım) oluyor .neyse kayınbabam gelip bana destek olun felan diyince benim babamda düğünde takılan paraları sadece(paraları) düğünün masraflarına veririz dedi ki bende hayır diyemedim olsun dedim bana ve nişanlıma takılan paraları düğüne verelim dedik neyse tamam dedim ettim...düğün salonu için arayısa girdik daha sonra uygun fiyata aramaya basladık nişanlmla mesajlasıyorum bak babana destek oluyoruz bizde düğün salonunu büyük bütçede tutmamak için dedim kendisi bana demezmi biz düğün salonun masraflarını ödiycez diye sana takılan takıları vericez diye ben sinir oldum sen ne diyorsun dedim ben sana destek oldukça sen suyunu çıkarıyorsun ben parayı vericeğimi kabul ettim sen böyle mi yapıyorsun dedim hem biz ev sahibi olmak için birikim yapıcaz evlenince borc harç sahibi olucaz 5 milyarı nerden çıkaralım dedimmm ?? yok illa senin takılarında dedi ve tartısma basladı ben babama destek olcamda şöylede böylede allah rızası için bu nerde görülmüş söylermsnz ? bu adam ne yapmaya çalısıyorrr ? Gerçekten ben mi haksızım ? DÜĞÜNDE BANA TAKILAN PARALARI PARALAR YETMEZSE ÜSTÜMDEKİ TAKILAN TAKILARI DÜĞÜN MASRAFINA VERECEKMİŞİM bu nerde görülmüşş ????