• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı krizlerine Krom hapı ?

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Merhaba kızlar, tatlı krizlerinde yardımcı olan Krom içeren hap kullanan oldumu hiç aranızda ?
Faydasını gördünüzmü ?

Son düzenleme:
bu dediğiniz vitamin mi bilmiyorum ama ilaç ismi vererek yorum beklemek sağlık açısından doğru değil
en doğrusu doktora danışmak. zira tehlikeli olabilir.

bu dediğiniz vitamin mi bilmiyorum ama ilaç ismi vererek yorum beklemek sağlık açısından doğru değil
en doğrusu doktora danışmak. zira tehlikeli olabilir.

Bu dediğim bir iz mineral. Krom bir iz mineraldir. Her insanın vücudunda bulunur. İnsülin ve kan şekerini dengede tutmaya yardımcı bir madde. Bunun beslenme destekleri mevcut eczanelerde. Bundan bahsetmiştim aslında. Krom hapı derken, genel bir ifade kullanmak istedim. Marka ismi değil bu. Doktorlara herşeyi sormak istemiyorum. Kimisi beslenme desteğine onay veriyor. Kimisi vermiyor. Doktora göre değişiyor... Subjektif bir durum yani..

Son düzenleme:
bir kere denedim olduğu gibi geri çıktı az daha boğuluyordum kuru yutmak çok zor çubuk tarçını çaya atıyorum

zaten öylece yutmayacaksınız... dilinize koyun :) arkasında su içerek yutun.. kuru olarak yutulmazı çok zor.

benim kullandığım bir karışım var sayesinde çok güzel yağ yakarak kilo verdiğim. onun içinde tarçın var zaten.

zaten öylece yutmayacaksınız... dilinize koyun :) arkasında su içerek yutun.. kuru olarak yutulmazı çok zor.

benim kullandığım bir karışım var sayesinde çok güzel yağ yakarak kilo verdiğim. onun içinde tarçın var zaten.
ne olaki o karışım :)

öyle ya direk yutmak mümkün değil suuyla içince yinede öksürtüyor en güzeli çubuk tarçını çaya atmak

ne olaki o karışım :)

öyle ya direk yutmak mümkün değil suuyla içince yinede öksürtüyor en güzeli çubuk tarçını çaya atmak

21 bitki ve baharatın karışımı sabah öğle akşam yemeklerden 15 k önce alıyorum... yağ yakarak kilo verdirdi üstelik daha zinde oluyor insan çünkü karaciğeri temizleme özelliği var... lokman hekim form tozu diye bişi öyle prefesyonel paketleri heryerde reklamı olan bişi değil ama faydası ciddi çok güzel. " bizde " diye bir siteden almıştık şans eseri gördük aslında ...

Back