- 17 Kasım 2024
- 2
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi mother of almost two
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kesesiSevgili anneler, şu anda 5 hafta 4 günlük hamileyim. Bebeğim için çok heyecanlıyım, ilk ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Vajinal ultrason
Banada yorum yapsanızaKız kesesi
Fotoğraf atın bakayım biiBanada yorum yapsanıza![]()
TamamFotoğraf atın bakayım bii![]()
Bence kesin kız
Bende öyle hissediyorum 10 haftalık burdaBence kesin kız![]()
Hem alt sağda hemde kese yuvarlağa yakın banada haber verin kız çıkarsaBende öyle hissediyorum 10 haftalık burda![]()
Tamam bir hafta sonra inşallahHem alt sağda hemde kese yuvarlağa yakın banada haber verin kız çıkarsa![]()
Ben daha 10. Haftadayım çoook var bekle bekle teorileri ezberledim artık :) ayda kaç defa doktora gidiyorsunuzTamam bir hafta sonra inşallah![]()
Benim şuan 11 haftalık ayda bir gidiyorumBen daha 10. Haftadayım çoook var bekle bekle teorileri ezberledim artık :) ayda kaç defa doktora gidiyorsunuz
Ay ozaman bende haftaya gidicem öğrenirimBenim şuan 11 haftalık ayda bir gidiyorumgelecek hafta cinsiyeti söylerim dedi
![]()
Demekki cihazları iyi devlette 20.haftada anca söylüyorlarYa aslında geçen hafta az çok tahmin etti gelecek haftaya söylerim dedi![]()
Ya evetde ama bazen yanılma oluyor özelde daha erken söyleniyorDemekki cihazları iyi devlette 20.haftada anca söylüyorlarbende ikili testten sonra özele gideceğim
Bende isterım ama benım en son4+4dü daha gitmedım simdi 5+5olduk 6bıtsın bende atıcam bende isterımmmmmHem alt sağda hemde kese yuvarlağa yakın banada haber verin kız çıkarsa![]()
Bu kız
Bana da tahminde bulunur musunuzBu kız![]()
Kız