- 17 Kasım 2024
- 2
- 0
- 31
- Konu Sahibi mother of almost two
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kesesiSevgili anneler, şu anda 5 hafta 4 günlük hamileyim. Bebeğim için çok heyecanlıyım, ilk ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Vajinal ultrason
Banada yorum yapsanızaKız kesesi
Fotoğraf atın bakayım biiBanada yorum yapsanıza
TamamFotoğraf atın bakayım bii
Bence kesin kız
Bende öyle hissediyorum 10 haftalık burdaBence kesin kız
Hem alt sağda hemde kese yuvarlağa yakın banada haber verin kız çıkarsaBende öyle hissediyorum 10 haftalık burda
Tamam bir hafta sonra inşallahHem alt sağda hemde kese yuvarlağa yakın banada haber verin kız çıkarsa
Ben daha 10. Haftadayım çoook var bekle bekle teorileri ezberledim artık :) ayda kaç defa doktora gidiyorsunuzTamam bir hafta sonra inşallah
Benim şuan 11 haftalık ayda bir gidiyorum gelecek hafta cinsiyeti söylerim dediBen daha 10. Haftadayım çoook var bekle bekle teorileri ezberledim artık :) ayda kaç defa doktora gidiyorsunuz
Ay ozaman bende haftaya gidicem öğrenirimBenim şuan 11 haftalık ayda bir gidiyorum gelecek hafta cinsiyeti söylerim dedi
Demekki cihazları iyi devlette 20.haftada anca söylüyorlar bende ikili testten sonra özele gideceğimYa aslında geçen hafta az çok tahmin etti gelecek haftaya söylerim dedi
Ya evetde ama bazen yanılma oluyor özelde daha erken söyleniyorDemekki cihazları iyi devlette 20.haftada anca söylüyorlar bende ikili testten sonra özele gideceğim
Bende isterım ama benım en son4+4dü daha gitmedım simdi 5+5olduk 6bıtsın bende atıcam bende isterımmmmmHem alt sağda hemde kese yuvarlağa yakın banada haber verin kız çıkarsa
Bu kızLütfen bunu da yorumlar mısınız bu da arkadaşımın bebeği
Eki Görüntüle 3513798
Bana da tahminde bulunur musunuzBu kız
KızLütfen bunu da yorumlar mısınız bu da arkadaşımın bebeği
Eki Görüntüle 3513798