• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatile gidememek

aslında kendi kendinize harçlık biriktirerek bile ufak çaplı bir tatil yapabilirsiniz. arkadaşlarımla 3 gece kaldığımız bir tatil için kişi başı maksimum 300 tl harcamıştık

valla ben de hiç normal bi tatile gidemedim bu yaşıma kadar, üniversite bitti. sayfiye yerinde akrabalar falan var, çocukken arada onlara kaçardık, baba tarafından da var akrabalar, gelin vs. diye çağırıyorlar ama ben gitmem. geçen sene annem ben sizi tatile yollayayım dedi ama anneannem ve kardeşimleydi yani. :/ zaten yattı o plan da. ailemle falan değil tek başıma gitmek istiyorum ben, kafa dinlemek için ama para yok :D benim kazandığım 3-5 de şimdilik buna yetmiyor. ben de tatil nedir bilmeyen, tatmayan biri olarak en iyisi insanın kendi mesleğinden, işinden kazandığı para ile tatile gitmek diyorum ve sana ve kendime sabır diliyorum. :) ben mesela külüstür de olsa bir araba almayı çok istiyorum ileride, bazı kişiler anlamıyorlar beni ne yapacaksın arabayı, araba masraf falan diyorlar da, araba olunca hafta sonları kafama göre kaçar giderim en azından diye düşünüyorum. İzmir'deyim, Çeşme, Kuşadası, Karaburun, Mordoğan ve aklıma gelmeyen bir sürü sahil kesimi... bunları turlarım artık o zaman :)

tam 4 senedir tatil yapmadım.

hayatımın büyük çoğunluğunu evde geçiriyorum.

sınava hazırlanıyorum 9 senelik sevgilimden ayrıldım pek arkadaşım yok.

yani hayat böyle.

eğer bu günlerde buna takmaz sadece çalışırsan. bikaç sene sonra sen de tatil paranı kazanıyor olabilirsin

O kadar fakir bi öğrencilik hayatı geçirdim ve sonra da o kadar uzun zaman asgarinin üzerinde para kazanmaya çalıştım ki. İlk gerçek denizli tatilimi 27 yaşında filan yaptım. Şimdi o zamanların da acısını çıkarıyorum. Siz de kendinizi hiç üzmeyin daha çok gençsiniz ilerde bol bol gidersiniz instagramlık yerlere. Şehir içinde aylaklık da güzeldir bol bol kitap okursunuz çay bahçelerine gidersiniz yürüyüş yaparsınız balkonda çekirdek çitlersiniz. Yakında yerler varsa günübirlik gezer denize girersiniz.

Tatili kim istemez ki? Ama şartlar ortada...
Kpss çalışacağın zaman bunları hatırla. İnsanın bir tek kendi parasına sözü geçer, bunu da yaz bir kenara; ders çalışmaktan sıkıldığında hatırlar daha da asilirsin derslere. Atandiginda aklına neresi eserse gider tatilini yaparsın.

İyi geceler hanımlar,
Direk konuya gireceğim. Okulum tatile girdi, sınıf arkadaşlarımın 5 6 tanesi bayramı bile beklemeden hooooppp tatilde!! El insaff:KK53: Ben 21 yaşındayım, hayatım boyunca hiç tatile gitmedim. Ha küçükken köye giderdik o da tatil sayılırsa. Artık o bile yok :işsiz: Ailemden hiçbir şekilde umudum yok, neden olduğunu hiç bahsetmeyim bana inanın sadece.
Ben bu sene aşırı yoğun derslerim olsun(sunumlar, mataryal hazırlama, makale yazma vs vs), hem de yorgun bir kalbim ve beynim olsun (bir erkek tarafından reddedildim, çok üzüldüm, yıkım yaşadım ) çok yoruldum çok yorgunum. Derslerimde başarılı oldum, ALESten güzel bir puan aldım. Hak ettiğimi de düşünüyorum, ama gidemiyorum:olamaz:

İnstagram'da tatilli fotoğraf görmek istemiyorum, görünce üzülüyorum.. Ayağımı denize uzatmak istiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum. İnstagram'daki mükemmel rahatlıkları boş kafayı ben de istiyorum (Biliyorum elbetteki göründüğü gibi değildir, ama en azından görünen bir şey var gitmişler sonuçta ben de o da yok)

Eylül ayından itibaren beni daha da yoğun bir kpss temposu bekliyor olacak ve ben bu tempoya dinlenmiş bir şekilde girmeyeceğim maalesef:KK17:

Kpss dershanesine gidebilmek için bu yaz çalışmak zorundayım, evde kalsam bile annemin tek düşüncesi ev işi iyice bunalırım.. Aileme beni dershaneye gönderin ya da tatile gönderin diyemem, bu yaşa kadar yeterince yük oldum zaten...

Size yazdıklarım, düşüncelerim çok saçma ve dert değil gibi gelebilir, haklısınız. Ama insanın bazen bunalım dönemleri olur kendisini dinlendirmek ister ya o durumdayım şu sıralar:KK43:

Öyle içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim

Canim ben 26yasinda evlenince ilk tatilim balayi oldu. Cok dert yanma. Turkiye standartlarinda tatil anlayisi=akraba ziyareti. Ilerde kendi hayatini kurarsan gonlune gore doya doya tatil yaparsin

Ben gidince yorulur muyum onu bile bilmiyorum, hiç gitmediğimden:KK45: Umarım ben de nefret ederim ne deyim :KK53: Deli gibi istemektense nefret etmek daha iyi sanırım:KK48:
ben ce suyu sevıyorsan nefret etmezsın asla tatıl gıbısı var mı be denız kum gunes yanına da soguk bırseyler ohh stres yok ıs yok guc yok hersey onune gelır daha ne..
keske okul zamanı part tıme çalışıp para kazansa ıdınız ufakta olsa bır yerlere gıderdınız yada arkadaslarınıza bırkaç gun eslık ederdınız.
bızım yazlıgımız var hem aılemın kendı hemde dededen kalma ıkı tane benım cocuklugum oralarda gectı, aılemde turlara gunu bırlık gezılere pıknıge vs gıderdık hep.. sadece unıv tede ufak bır gezıye gıttım arkadaslarımla ama mezun olupta işe baslayınca her yıl bır yerlere gıttım yurt dısına da gıttım... zaten kendı ayaklarım ustunde durdugumdan kımseden ızın de ısteme durumum olmadı....
cevrenızde gıdılebılecek yerler varsa bence ıkı gun demeyın gıdın, aılenızın durumu olmadıgından degılde boyle bır hayat felsefelerı olmadıgından bence tatıl anlayısları yok ve gerek duymuyorlar...

Ay ben pis gezençilerdenim.
Ama öğrenciyken cebimde beş kuruş olmadan da gezerdim. Günübirlik toplu taşımayla izmirin ilçelerine gidip sahil sefası (kimine göre cefa) yapmışlığım çoktur.
Ama hayatlar hayaller dedikleri gibi, siz de biraz hayalleri törpüleyin, küçük fırsatları değerlendirin derim.

Onu da denedim, duramayıp geri açtım. Orada görmesem Facebook'ta görüyorum zaten. Facebook'u kapatamam takip etmem gereken dahil olduğum okulun grubu var. İllaki gözüme gözüme sokacaklar göreceğim yani:KK45:
ben calısıp kendi ğaramıda kazanıyorum ama sonuc belli degil tatil felan

Bir ay bir işe girip calisip para kazanıp gitseniz , tatil herkesin ihtiyacı çok haklısınız istemekte

İyi geceler hanımlar,
Direk konuya gireceğim. Okulum tatile girdi, sınıf arkadaşlarımın 5 6 tanesi bayramı bile beklemeden hooooppp tatilde!! El insaff:KK53: Ben 21 yaşındayım, hayatım boyunca hiç tatile gitmedim. Ha küçükken köye giderdik o da tatil sayılırsa. Artık o bile yok :işsiz: Ailemden hiçbir şekilde umudum yok, neden olduğunu hiç bahsetmeyim bana inanın sadece.
Ben bu sene aşırı yoğun derslerim olsun(sunumlar, mataryal hazırlama, makale yazma vs vs), hem de yorgun bir kalbim ve beynim olsun (bir erkek tarafından reddedildim, çok üzüldüm, yıkım yaşadım ) çok yoruldum çok yorgunum. Derslerimde başarılı oldum, ALESten güzel bir puan aldım. Hak ettiğimi de düşünüyorum, ama gidemiyorum:olamaz:

İnstagram'da tatilli fotoğraf görmek istemiyorum, görünce üzülüyorum.. Ayağımı denize uzatmak istiyorum hiçbir şey düşünmek istemiyorum. İnstagram'daki mükemmel rahatlıkları boş kafayı ben de istiyorum (Biliyorum elbetteki göründüğü gibi değildir, ama en azından görünen bir şey var gitmişler sonuçta ben de o da yok)

Eylül ayından itibaren beni daha da yoğun bir kpss temposu bekliyor olacak ve ben bu tempoya dinlenmiş bir şekilde girmeyeceğim maalesef:KK17:

Kpss dershanesine gidebilmek için bu yaz çalışmak zorundayım, evde kalsam bile annemin tek düşüncesi ev işi iyice bunalırım.. Aileme beni dershaneye gönderin ya da tatile gönderin diyemem, bu yaşa kadar yeterince yük oldum zaten...

Size yazdıklarım, düşüncelerim çok saçma ve dert değil gibi gelebilir, haklısınız. Ama insanın bazen bunalım dönemleri olur kendisini dinlendirmek ister ya o durumdayım şu sıralar:KK43:

Öyle içimi dökmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim

2008 den 2012 ye kadar deli gibi çalıştım. derecelerle çift anadal yaptım üniyi bitirdim. ondan öncesinde de tatil kültürü olmadığından ailemin tatile gitmedim. ama noldu işe girdim şimdi beni tutana aşk olsun. para kazanmaya başlayınca insan zaten kendiliğinden geziyor. Az daha sık dişini. Kendi ayaklarının üzerinde durduktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek.. yılda 4 yurtdışı 2 yurtiçi bazen full yurtdışı gezip tozuyorum.

Ay ben de her yaz yazlıpa gitmekten sıkıldım. Bu ya istemiyorum ama bizimkiler illa ki götürürler. Benim de tam tersi. Tek gitsem iyi olacak da. Annem de olsa olur. Babamla rahat olamıyorum :-) bir kere kız kıza girmiştim arkadaşlarımla o zaman süperdi. Ama bir hafta bile durmak çok bunaltıyor. İki uç gün en fazla ideal.
Tebrikler bu nispet kokan yorum icin amacin belki de o degildi ama pek te yarari olmayacak bi yorum yazmissin konu sahibine.

N nutmeg instagrami yaz tatili boyunca kapatabilirsin. Tatil fotografi görüp te ozenmemek ne mümkün

Tebrikler bu nispet kokan yorum icin amacin belki de o degildi ama pek te yarari olmayacak bi yorum yazmissin konu sahibine.

N nutmeg instagrami yaz tatili boyunca kapatabilirsin. Tatil fotografi görüp te ozenmemek ne mümkün
Yok ne alaka yorum yaparken size mi soracağım nispet yapacak bir insan değilim kaldı ki yorumumla nispetin ne alakası var. Çok mu nispet yapılacak bir şey tatile gitmek. Ki gitmemeyi istediğimi söyledim. Sohbet amaçlı yazdım. Ayrıca konu sahibi dışında üyelere karşı saldırmak yasak diye biliyorum. Bu forumda herkesin yaptığı yorum yararlı ve gerekli mi? Şu sıralar babamın tatil ısrarıyla uğraştığım için istemediğim için yazdım. Ayrıca irdelenecek bu şekilde tepki alacak bir yorum yaptığımı da sanmıyorum. Durduk yere neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım. Sizi ne rahatsız etti?
Her neyse siz konu sahibi ve konusuyla ilgilenin. Site kuralları da bu şekilde. Eğer yorumumdan rahatsızlık duyduysanız bildirin. Şu an benim sizin bu tepkinizi bildirdiğim gibi. İyi akşamlar. Mune Mune

Yok ne alaka yorum yaparken size mi soracağım nispet yapacak bir insan değilim kaldı ki yorumumla nispetin ne alakası var. Çok mu nispet yapılacak bir şey tatile gitmek. Ki gitmemeyi istediğimi söyledim. Sohbet amaçlı yazdım. Ayrıca konu sahibi dışında üyelere karşı saldırmak yasak diye biliyorum. Bu forumda herkesin yaptığı yorum yararlı ve gerekli mi? Şu sıralar babamın tatil ısrarıyla uğraştığım için istemediğim için yazdım. Ayrıca irdelenecek bu şekilde tepki alacak bir yorum yaptığımı da sanmıyorum. Durduk yere neden böyle bir tepki verdiniz anlamadım. Sizi ne rahatsız etti?
Her neyse siz konu sahibi ve konusuyla ilgilenin. Site kuralları da bu şekilde. Eğer yorumumdan rahatsızlık duyduysanız bildirin. Şu an benim sizin bu tepkinizi bildirdiğim gibi. İyi akşamlar. Mune Mune
Ne saldirisi yahu gayet sakindim yazarken tatile gidemediginden yakinan birine tatilden sıkıldım demenin hos olmadığını düşündüm sadece hatta niyetin o değildir diye de ekledim. Amacim polemik değil görüldüğü uzere size de iyi aksamlar.

Ne saldirisi yahu gayet sakindim yazarken tatile gidemediginden yakinan birine tatilden sıkıldım demenin hos olmadığını düşündüm sadece hatta niyetin o değildir diye de ekledim. Amacim polemik değil görüldüğü uzere size de iyi aksamlar.
"Bilip bilmeden nispet kokan yorum diye eklemişsiniz." dediğim gibi konu sahibi ve yorumuyla ilgilenin. İnsanları direk yargılamayın. Ben de sürekli gidilse de rahatsız bir durum olduğunu belirttim. Kalbimden bir nispet ve fesatlık geçmedi. Önyargılı olmayın bu kadar. Yorum yapmam gayet doğal değil mi? Hoş olmayan bir yorumsa da bildirir geçersiniz. Önyargıyla yaklaşmak yerine. Neyse iyi akşamlar.

Yaşım senden büyük
Üniversiteye kadar yazlıkta, çoştuk eğlendik

Şimdi iş, yine okul, tatile gidecek arkadaşın olmaması,

Tüm yaz evdeyim yani, senin gibi olsaydım
En sevdiğim mevsimin gelmemesi için dua etmezdim.

Benim bildiğim tatil, sahilde geçer, tost yersin, okey oynarsın, akşam dışarda dondurma yenir.

Ben bu rutinle büyüdüm,üniversite hayatımın ilk senesi de böyle geçti.

Yoksunum ondan, rutinim oldu mazi.

Sen bunun eksikliğini hissetmiyorsun,

Sadece merak ediyorsun. Zamanı gelecek, çok küçük yaşın :)

Yakın çevrenden kimseye anlatma bunu, memnun ol durumundan.

Back
X