- Konu Sahibi strawberry35
-
cok guzel yerlerler resımlerınıde cok begeendım manzara doga harıka tabıı resmı cekende ayrı guzel..saklı kente bayıldım acep gıdıpde ıcınde saklansam ne olur?..
bılıyom canım gıtmedım ama babam anlatmısdı bı ara ıyıkı eglenmıssın cok sevındım yanlız bende ansızın cıkdım tatıle 3 gunlugune:)..aklıma geldınde cunku tekdım aceba sımdı cılegım nırelerde dıye..Çok yerde kulaklarını çınlattım bitanemŞeniz
Saklıkent enfes bir yer.
Bu sıcakta öyle bir su akıyorki kar'cım ayağını 1 dakikadan fazla tutamıyorsun içinde.
Doğa harikası,mutlaka görülmesi gereken bir yer.
İlk fırsatta gitmelisin bence
bılıyom canım gıtmedım ama babam anlatmısdı bı ara ıyıkı eglenmıssın cok sevındım yanlız bende ansızın cıkdım tatıle 3 gunlugune:)..aklıma geldınde cunku tekdım aceba sımdı cılegım nırelerde dıye..
evet acıldım uff oglun ne yakısıklıymıs ole yaaharıka en kısa zamnada orda olucam buna emınım...selale ne guzel akıyo..emegıne saglık bıdenem cekmıssın tebrıkler tatlısım...
ooofff canım müthiiiişşş tatil yapmak cekti yaa.
canım emeğine sağlık fotolar çok hoş.
oğlunuda allah bağışlasın,yaman yakışıklı,şimdiden karizma valla..opuyorumnanaktan
canım resimlerin çok güzel...bende busene dalyandaydım.çektiğin bi kaç resim ahh...ne güzeldii dedirtti.ben haziran 13 falan ordaydım.mest oldum resmen...emeğine sağlık...
Çok gÜzel yerler ya orda olmak vardı Şİmdİ ne gÜzel 1 ka Ç yer gezmİŞsİn ve harİka yerler...bu senenİn keyfİnİ sen ÇıkarmıŞsın oh ne gÜzel........
Aylinim çok güzel kareler yakalamışsın birtanem Allahım içine sindirsin. Tek gökovaya uzaktan baktım diğer yerlerin tadına vardık herzaman bayılıyorum en çokta 2 gün 3 gün böyle değişik yerlere gitmeye giderken molalar verip alışveriş yeni yerleri keşfetmeye ama bu sene o tarz bir tatil yapamam bebişten dolayı 1 hafta güzel bir otelde sıkı bir tatil harika olacaktır bakalım hiçç niyet etmiyorum hiççç heran herşey olabiliyor.Planımızda 1 haftamız var öyle diim ben..
Çok öperim birtanem seni ayrıca desteğin içinde çok teşekkür ederim birtanem..Herşeyin hayırlısı Sağlıklı olalımda hepimiz..mCx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?