Tatilde Sizin için Resimlediklerim

strawberry35

тнє נσкє&
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
925
3
296
İzmir
Uzun bir süredir yoktum,bol bol gezdim,gittiğim heryerde sizler içinde 1-2 kare resim almaya çalıştım.ışte benim objektifimden belgesel tadında Cennet yurdumdan manzaralar.

(ÇÖKERTME)

Son düzenleme:
tek kelimeyle harika.merak ettim profesyonel fotoğrafçı olabilir misiniz acaba?çok kaliteli fotoğraflar.yer harika,fotoğraflar harika.teşekkürler,sevgiler ;-)))))

tek kelimeyle harika.merak ettim profesyonel fotoğrafçı olabilir misiniz acaba?çok kaliteli fotoğraflar.yer harika,fotoğraflar harika.teşekkürler,sevgiler ;-)))))

Çok teşekkür ederim canım.
O kadar büyüleyici yerler varki hangi birini çekeceğimi şaşırdım.
Tamamen amatörce kendi çektiğim resimler.
Bu güzellikleri sizlerlede paylaşmak istedim.

Çok teşekkür ederim canım.
O kadar büyüleyici yerler varki hangi birini çekeceğimi şaşırdım.
Tamamen amatörce kendi çektiğim resimler.
Bu güzellikleri sizlerlede paylaşmak istedim.

:1shok: :1shok: :1shok: buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Çok güzel fotoğraflar
Tatil için güzel yerler seçmişsiniz alkisalkisalkis

ben de istiyorum ben de ben dee :1closedeyes:

harika ya....
ne kadar çok yer gezmişsin öyle strawcım
ören'i çok özledim bu arada
fotolar bi harika

Gurbacım tek bir yer olacağına,heryerde 2-3 gün şeklinde yayarak geçirdim tatili.15 gün sürdü.Hepsi birbirinden güzel,hepsi görülesi yerler.Çökertmedeki ve örendeki huzur dünyanın hiç bir yerinde yoktur sanırım.Dalyan başka bir cennet.Gökovayı Göceği zaten anlatmama lüzum yok.Rüya gibiydi.
Bir kez daha aşık oldum ülkeme.
Bu kadar güzel ve bizlere bu kadar cömert olduğu için.
Beğendiğine sevindim canım.TeşekkürlerŞeniz

cok guzel yerlerler resımlerınıde cok begeendım manzara doga harıka tabıı resmı cekende ayrı guzel..saklı kente bayıldım acep gıdıpde ıcınde saklansam ne olur?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…