• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tatilde beslenme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Merhabalar 2 yaşındaki oğlumla haftaya tatile gideceğiz ailece.Apart otel tercih ettik ev ortamı rahat olur diye.Ve yemekleri istersek oradan yiyeceğiz istersek kendimiz yapacağız...Kendimizi çok düşünmüyorum ama oğlumun beslenmesini öenmsiyorum.Mutlaka ona uygun çorbalar falan yine evdeki gibi günlük yaparım tatildede.Sabahta bir gün yumurta,menemen,hazır kahvaltı karışımları vs olur.Bunun haricinde birazda rahatlık açısından milupanın kavanoz mamalarını ara öğün olarak alsam mesela orada sütlaç yapma imkanım olmaz muhallebilerden sütlaç var,sonra karışık sebze çorbaları var kavanozda değişiklik olur ondan alsam,gece tahılları falan var.Bilmiyorum birkaç kavanoz yanıma alsammı?
Yine bizim yediklerimizden de yediği kadar veririm.Bu tatilde beslenme nasıl olucak?Siz neler alıyorsunuz yanınıza mesela?

Merhabalar 2 yaşındaki oğlumla haftaya tatile gideceğiz ailece.Apart otel tercih ettik ev ortamı rahat olur diye.Ve yemekleri istersek oradan yiyeceğiz istersek kendimiz yapacağız...Kendimizi çok düşünmüyorum ama oğlumun beslenmesini öenmsiyorum.Mutlaka ona uygun çorbalar falan yine evdeki gibi günlük yaparım tatildede.Sabahta bir gün yumurta,menemen,hazır kahvaltı karışımları vs olur.Bunun haricinde birazda rahatlık açısından milupanın kavanoz mamalarını ara öğün olarak alsam mesela orada sütlaç yapma imkanım olmaz muhallebilerden sütlaç var,sonra karışık sebze çorbaları var kavanozda değişiklik olur ondan alsam,gece tahılları falan var.Bilmiyorum birkaç kavanoz yanıma alsammı?
Yine bizim yediklerimizden de yediği kadar veririm.Bu tatilde beslenme nasıl olucak?Siz neler alıyorsunuz yanınıza mesela?

13 aylık kızım var 2 hafta önce tatile gittim ve gittiğimiz yer bir otel olduğunda yemek yapma imkanımız yoktu. otelde kahvaltı evdeki gibi, ara öğün olarak meyvesini kavanoz maması yoğurdunuda danonelerden verdim gece için arada sütlaç arada ise tahıllı gece mamalarından verdim. Tek sorun öğle ve akşam öğününde otelin çorbalarını sevmedi bende patetes püresi veya sevdiği yemeklerin suyundan vermeye çalıştım sonuçta 1 hafta idi biraz yadırgadı ama olacak o kadar. Şimdiden iyi tatiller.

Back