• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil

Erikli'ye bi sefer sırf meraktan gidelim dedik güzel yani Büyükçekmece ye göre daha iyi bir alternatif.

Ama şu kiralanan evden plaja çoluk çocuk yürümek acayip sıkıntı , he bide öncesi market yapmak lazım malum plajda acıkıyor insan denizden sonra , marketler yağmalanmış gibi .

Bim , şok fiyatları farklı , akşamları sessiz fakat gündüz aşırı sıcak var.

Gidilebilir.

erikli ile büyükçekmeceyi kıyaslamak bile mümkün değil,
çatalca dediğiniz yer de istanbulun yüzölçümü olarak en büyük ilçesi, yani çatalca var çatalca var.
siz büyükçekmece dediniz herkes ona göre yorum yaptı, büyükçekmece bir tatil beldesi değil, insanların yaz kış yaşadığı, arada denize girenlerin olduğu bir istanbul semti.
oraları çok bilmem sadece güzelce ve erikli'ye gitmişligim var erikli de pansiyonda vardı

Büyükçekmece bizim dibimiz ama tatil için tercih edilen bir yer değil hafta sonu kalabalık buralarda oturanlar giriyor aşırı kalabalık ve pis bana göre :deli:İlla bu kısımlara yakın istiyorsanız Tekirdağ, Erikli, Kumbağ falan o kısımlara yönelin derim :KK16:
evet erikli'ye gittim kızken de oralara giderdim semtleri iyi bilmediğim icin izah edemedim çatalca güzelce erikli gittim

oraları çok bilmem sadece güzelce ve erikli'ye gitmişligim var erikli de pansiyonda vardı

o taraflar diyorsunuz da güzelce nerde, erikli nerde, araları 200 küsür km farkında mısınız?
güzelce normal bir istanbul semti,
erikli, edirnenin sahil beldesi,
güzelce marmara denizinde, erikli ege kıyısı,
tek ortak özellikleri ikisinin de trakya yarımadasında olması, onun dışında en ufak benzerlikleri yok :olamaz:
özetle istanbulda deniz tatili yapılmaz, deniz tatili kapacaksanız ve trakyada yapacaklasanız enez, erikli, saroz, gökçetepe gibi bölgelere bakın.

o taraflar diyorsunuz da güzelce nerde, erikli nerde, araları 200 küsür km farkında mısınız?
güzelce normal bir istanbul semti,
erikli, edirnenin sahil beldesi,
güzelce marmara denizinde, erikli ege,
tek ortak özellikleri ikisinin de trakya yarımadasında olması, onun dışında en ufak benzerlikleri yok :olamaz:
özetle istanbulda deniz tatili yapılmaz, deniz tatili kapacaksanız ve trakyada yapacaklasanız enez, erikli, saroz, gökçetepe gibi bölgelere bakın.
semtleri bilmediğimi söyledım niye alay esiyorsunuz . ayrıca tavsiyelerin icin sağol duymak istediğim buydu

semtleri bilmediğimi söyledım niye alay esiyorsunuz . ayrıca tavsiyelerin icin sağol duymak istediğim buydu

alay ettiğimi nerden çıkardınız?
ayrıca semtleri değil illeri karıştırıyorsunuz resmen,
önce bir googllasaydınız da baksaydınız bu büyükçekmece nerdeymiş nasıl bir yermiş diye...
neyse, iyi tatiller.

Back
X