- 24 Ocak 2012
- 1.598
- 1.088
- 333
Doğum kontrol hapı al 10 gün kullan bırak hastalanırsın
Şuan zaten hastayım, hemen almaya korkuyorum işte üst üste hasta olursam bişey olur diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum kontrol hapı al 10 gün kullan bırak hastalanırsın
Kesinlikle hiç biri doğru değil ama mecbur kalınca insangeciktiriciyi 7 günden fazla kullanma dedi doktorum o nedenle öne almak için tarlusalı tavsiye etti, öne almak daha mantıklymıs benim durumumda
Şuan zaten hastayım, hemen almaya korkuyorum işte üst üste hasta olursam bişey olur diye
kadın olmak ne zor iş arkadaş![]()
Bişey olmaz korkma
canım bak ben egeliyim. evlenmeden her yaz memleketteydik.
valla ne yalan söyliyim regli megli giriyordum denize.
hiç de bişey olmadı.
hatta sanki daha kısa sürüyordu.
yüzmek kadar faydalı bişey yok.
havuza girme bence doktoruna danışıp denize girebilirsin.![]()
şuan hastaysan tatil bitene kadar hergün yasmin kullan( doğum kontrol hapı) hem bikiniyi doldurursun valla![]()
Yok canım ben rahat edemem o halde güneşlenemem bile kaldı ki denize girmek ohooo![]()
aynen öyle, silikonlu gibi olursun![]()
Bu çok hoşuma gitti vallahiiio zaman bi soru sorayım size, kutuyu bitirdikten hemen sonra mı regl oluyorum bunu kullanınca zararları ne boyutta bu tür ilaçların?
şuan kaçıncı günündesin bir ve ikinci günüyse hemen git al, ama daha fazlaysa kendim denemediğimden garanti veremem, tatil bitince bırak, bi kaç güne olursun. yasmin yan etkisi en az denen doğum kontrol hapı, ama içinde ki yan etkilerine bakarsan ohooo
gerçi tip hapların hepsinde prospektüste yazan yan etkiler korkutucu
ben bi yan etkisini görmedim ama kendimde
şuan daha 1.günümdeyim, hapın içinde 21 tane varmış ve bana yetmiyor bu 2.kutuya başlamam gerekli tatil anca o zaman bitiyor çünkü![]()
Gecen hafta geldim tatilden.gidecegim gun regl tarihimdi bende bu tatili bekliyordum.tarihim belli diye eczaneden geciktirici aldim 5 gun once icmeye basladim.tatilde de icmeye devam ettim.hic problem olmadi ilaci biraktim 2 gun sonra oldum.hic agri cekmeden.ama zaten ben normalde de agri cekmem belki agrir dedim sukur olmadi.ilaci icerken tam adet gunumde biraz siskinligim oldu hepsi o. İyiki kullanmisim tatilim zehir olmadan gecti..