Tatil sorunu

KahveCekirdegi7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
2.681
1.075
30
Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.

Meehabalar
Tatile gidiyormusunuz arkadaşlar. Ben şahsen tatili denize girmeyi seviyorum. Ama evleneceğim erkek henüz hiç tatil yapmamış ve ailecek tatil kültürler yok. Denizi plaj ortamını sevmiyor mayo ve bikiniye karşı. Banada izin vermiyor. Evlenince gideriz beraber diyodum yok diyor. Bana kapalı git diyor ama gösterdiği mayolar kısa kollu diz altı kapriler falan. Genç bir kız için uygun deşil bence ki ben kapalı biri de değilim. Evlenirsek eşimle hiç mayo mu girip denizime girip eğlenemeyecek miyim. Siz nasıl ayarlıyorsunuz. Bakıyorum arkadaşlarıma çocuğun ailesi falan çarşaflı ama eşiyle çok güzel tatillerde beraber denize de gidiyorlar güzel fotoğraflar da çekiyorlar. İnsan özeniyor. Evlenince eşimle gidemeyeceksem diye ki babamda hiç karışmaz küçükken ailede Bodrum’a Antalya’ya giderdik ailecek yapardık tatilimizi.şimdiyse hep içinde yazları eşimle öyle gezmek dinlenmek.
Ayni dünya görüşünü paylasmadiginiz, ortak zevkleriniz olmayan, anlasmazliga düştüğünüz konularda orta yolu bulamadığınız insanla evlenmeyin.
Bu bugun tatil, mayo olur,
yarin elbise, skinny jean, makyaj.,
Sonra onunla görüşme, suraya gitme..

kulturel farkliligi fazla olan insanlar evlenmemeli yoksa hep bi catisma isinde olursunuz sonu da malumun ilani olur

Daha birkaç gün önce sevgilim bana şiddet uyguluyor diye konu açtın. Millet sana sayfalarca dil döktü. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi bu konuyu açmışsın. Allah sana akıl fikir versin.

Bir de sanki tek problemin buymuş gibi anlatmışsın. Adamın öfke problemi birkaç günde çözüldü herhalde

Evleneceğiniz erkek düşüncesini söylemiş ve hala evlenmek istiyor musunuz?
Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik

Deniz, tatil ve dinlenme kültürü olmayan birisi sizi anlatmak istediğiniz şekilde tatile de götürmez. Kısa kollu ya da diz hizası mayo fikrini de öylesine söylemiş bence. Gezmeyi eğlenmeyi dinlenmeyi seven her görüşe hitap eden oteller hatta plajlar bile var. Ortak paydada buluşamadığınız insanla hayat zindan olur.

Yılda bir defa karısını alıp denize girip azıcık keyif yapmaya hevesi olmayan adamla evlenmeyin. Kocam köye gidelim diye tutturuyor konularınızı okumayalım.
Kötüde gidelim sese giderim ben ona ayak uydururum ama denizde gitmek istiyorum hani Bodrum Antalya ayarlayamasak bile bi haftasonu Şile olur yakın bir yer olur bi denize girsek beraber ama mayo bikini olmaz diyor bende o gösterdiği kapalı mayo ve haşemaşarı beğenmedim açıkçası onlarla girmek istemiyorum insanların içinde bende daha dikkat çekiyor onlar hem koşa kollu ve kapri ile nasıl güneşleneceğim amele tanığı gibi duracak sadece kollar ve bilek ayaklarım

Seviyorum kendisini ama sırf tatil anlayışımız farklı diye ayrılmak doğru olur mu keşke anlayışlı biri olsa ben ona ayak uydurmaya çalışıyorum ama o belli konularda pek anlayışlı değil dediğim dedik
Konu sadece tatil anlayisiniz degilmis ki!
Önceki konunuzda yazdiklariniz daha vahim, adam şiddet egilimli ve siz buna değilde tatilde mayo giyemenizi istemeyisini mi dert ediyorsunuz?
Bazi kadinlar bile bile lades diyor,
Sonra arkalarindan uzulen başka insanlar oluyor.

Daha birkaç gün önce sevgilim bana şiddet uyguluyor diye konu açtın. Millet sana sayfalarca dil döktü. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi bu konuyu açmışsın. Allah sana akıl fikir versin.

Bir de sanki tek problemin buymuş gibi anlatmışsın. Adamın öfke problemi birkaç günde çözüldü herhalde
O konuyu da dikkatte alıyorum bir de bu vardı kafamda açmak istedim.

Hayır tabiki o konuyu da değerlendiryprum

Adamın yaşam tarzı, kültürü bana tamamen ters. Ama en azından açık olmuş size karşı. Ben buyum demiş gizlememiş. Önemli olan sizin ne istediğiniz ?
Benim nişanlım da bikiniden hoşlanmıyor, ben zaten mayo ile takılıyorum. Yılda max 7 gün yapabileceğim bir tatil için ben kendimi böyle sınırlayan biriyle olmazdım. 365 günün 5 günü denize girebiliyorsam eşimin tripleriyle uğraşamazdım.
Bir de bu tarzda biri ile beklentiniz uyuşmuyor ise geri kalan şeylerde de uyulmaması lazım. O tarzda biri ile evlenmezdim, mizacıma ters. Benim için tatil demek tamamen Özgür hissetmek demek. Şezlongda uzanıp soft birşeyler içip hafif müzik dinlemek demek. Aman şuranı ört kimse görmesin, buranı kapa onu giyme ile geçirebileceğim bir şey değil.
Evlenmeden önce iyi düşünün derim

Hayır tabiki o konuyu da değerlendiryprum
allah aşkına o konunun nesini değerlendiriyorsunuz evlendikten sonra daha mı az döver daha mı çok diye mi değerlendiriyorsunuz bunun değerlendirilmesi nasıl oluyor çok merak ettim

Kötüde gidelim sese giderim ben ona ayak uydururum ama denizde gitmek istiyorum hani Bodrum Antalya ayarlayamasak bile bi haftasonu Şile olur yakın bir yer olur bi denize girsek beraber ama mayo bikini olmaz diyor bende o gösterdiği kapalı mayo ve haşemaşarı beğenmedim açıkçası onlarla girmek istemiyorum insanların içinde bende daha dikkat çekiyor onlar hem koşa kollu ve kapri ile nasıl güneşleneceğim amele tanığı gibi duracak sadece kollar ve bilek ayaklarım
Siz ona ayak uydurmaya bu kadar heveslisiniz de o size ayak uydurmayı hiç aklından geçiriyor mu? Bırakın Allah aşkına evlilik böyle bir şey değil. Doğru düzgün bi kocanız olsun bikininizin arkasını bağlasın.

Evlenmeyin, mayo bikiniyle denize beraber gidebileceğiniz normal bir erkek bulun. Bu dağ ayısına gerek var mı sizce? Kendisi muhafazakar burnunu kapıdan cıkarmamıs en büyük lüksü avmye gidebilmek olarak gören biriyle evlenmeli.
Ben mayomu giyip tatilime gidiyorum. Bazen muhafazakar arkadaşlarımızlada toplanıp gayet eğlenceli aktiviteler yapıyoruz. Burdaki kişi gayet doğru bir şekilde yaşam şeklini anlatmış bence. Bir insan tatile gitmek istemiyor, esinin mayo bikini giymesini istemiyor diye neden dağ ayısı olsunki. Başka hayatlara neden saygı duymuyoruz. Bence yorumunuz çok kaba.

X