Yani fare zehri değil neticede, tehlikeli değil sadece yan etkileri var hormonları bozduğu için. 1 kereden bi şey olmaz diyorum ama ilaç sonuçta siz karar verin, ben 2-3 kere kullanıp hiçbir yan etkisini görmeyen taraftayım
Bende olmadı ki normalde bi iğne vurulmadan adet dönemi geçiremezdim. Bi sıkıntı yaratmadıAğrısı sızısı olmadı mı?
Anladım cok teşekkür ediyorum pazertesi günü o ilactan alacagım bulunsun kenardaBende olmadı ki normalde bi iğne vurulmadan adet dönemi geçiremezdim. Bi sıkıntı yaratmadı
Tampon kullanabilirsiniz bence , gayet rahat oluyor.Merhaba kk üyeleri,
Önümüzdeki ay 1 haftalığa tatile çıkacağım fakat regl tahminine baktığımda tatilin son iki günü regl tahmini denildi. Bir ilaç var p..-n diye adet geciktirici ilaç kullansam mı bilemedim çok tehlikeli sakın kullanma diyorlar da bilemedim daha önce hiç kullanmadım. Tahminine baktığımda 6 gün sonra regl olacağım hafiften karın ağrısı belirtilerim var içten içe dua ediyorum 2 hafta geciksin bir dahaki ayda günleri kaydırmış olsun diyeFikirlerinizi almak istiyorum
Ek bilgi daha soru işareti var kafamda. Regl gelince mecbur ilacı icecegim benim arkadas ortamımda alkolsuz icmem mümkün degil bir sorun yaratır mı?
Ahah gercekten öyle mi hamile gibi cikiyo ayyyTampon kullanamaz mısın canım ilaçtan daha iyi oluyor. Zaten stresine şimdiden girdiğine göre gecikir kendiliğindenBen kullanmadım ama en son kullandığını bildiğim kişiyi hamile sanmıştım, şişkinlik yapıyordu. Darda kalırsan iç bence, ömürlük etkileri yok sonuçta
Herkeste öyle olmaz tabii canım ben valla öyle sanmıştım kullanan kişiyiAhah gercekten öyle mi hamile gibi cikiyo ayyytamponu unutmusum ya, ilk iki günü işe yaramıyor yogun kanamalı geciyor ve evet stresliyim bu aralar insallah günleri kayar da bunlara gerek kalmaz
Pri.. -N adıHerkeste öyle olmaz tabii canım ben valla öyle sanmıştım kullanan kişiyibir de markalar aynı mı bilmiyorum belki farklıdır. Tampona ek adet külodu da alabilirsin belki, mayo gibi olanı vardı herhalde. Şans artık gerisi
Bende bugun basladim o ilactan kadin dogum doktorumla konusmustum cok kararsiz kalmistim bi dahaki ayda tatil gününe denk gelmeyecek dedi yani günleri kaydirmis olacagim bu ilaci daha önce kullandigim bir sey degildi ne sekilde karsima cikacagi bilemiyordum bakalim siskinligi yasayacak miyim yakinda ögrenirimben de sadece bi kez kullanmıştım. annem doktor o kullanabilirsin çok zorda kalınca demişti. bıraktığım gün yada ertesi gün regl olmuştum. ama cok şişkinlik yaşayan arkadaşlarım oldu. biraz dengeyi günleri bozuyor tabi. cok laylaylom ilaçlar değil. ama bir kereden hayati bişe de olmaz tabi.
İyi bari en azından kafan rahat olur şekerim. Adet başlamadan önce kullanıldığını biliyordum ama en doğru zaman ne onu bilmiyordum, doktorunla görüşmen olmuş :)
umarım yaratmaz. bende sıfır etki gösterdi. benim reglim cok düzenli ve ağrısızdır belki ondan. şişlik yaşayan arkadaşlarım cok ağrılı regl olan, zor olanlardı belki de ondan.Bende bugun basladim o ilactan kadin dogum doktorumla konusmustum cok kararsiz kalmistim bi dahaki ayda tatil gününe denk gelmeyecek dedi yani günleri kaydirmis olacagim bu ilaci daha önce kullandigim bir sey degildi ne sekilde karsima cikacagi bilemiyordum bakalim siskinligi yasayacak miyim yakinda ögrenirim
Evet kuzum reglden 3-4 gün öncesi baslamasi gerekiyormus yine de doktor kontrolunde olmasi kafam rahatladi yardiminiz icin tesekkür ederimİyi bari en azından kafan rahat olur şekerim. Adet başlamadan önce kullanıldığını biliyordum ama en doğru zaman ne onu bilmiyordum, doktorunla görüşmen olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?