Boşverin gitsin.Durumunuz gayet normal.Asıl o kişi biraz prens modunda sanırım.Sanki ülkemizde refah seviyesi herkesin tatile koşmasina uygun.Size böyle hissettiren bi karsı cins olmasa da olur hayatinizda bence.Yine de siz bilirsiniz.
Konuşma sosyal medyadan galiba. Orada kendini havalı göstermeye çalışan çok kişi vardır eminim. Hatta bir adım sonrası da gel beraber gidelim tatile olabilir
Ilk tatilim balayimdi.
26 yaş..
Ailemde tatil kültürü yoktu evet.
Kalabalık bir aileydik ekonomi istiyor tatil.
Ayrica tek başına tatile yollamazlardi.
Evlendikten sonra iş hayatımla birlikte tatil ne tanıştım.
Bu kadar tuhaf bir durum değil kötü hissetmeyin yani :)
Yani 30 yaşına kadar hiç tatil yapmamış olmak şaşırtıcı benim için de açıkçası .Ama bunu karşısındakine eksiklik gibi hissettirmek (aslında bu yada başka bir konuda) karşısındaki insanı küçümsemek daha şaşırtıcı ve asıl küçümsenmesi gereken bu kendini bilmez kişiliklerMerhaba hanımlar :)
Ben 30 yaşındayım. Geçenlerde karşı cins ile bir konuşma oldu. Tatile nereye gidiyorsun dedi. Ben de genelde X şehrinde(yaşadığım şehir) geçiriyorum zamanımı dedim. Çok fazla tatile çıkmıyorum dedim. Bizimkilerin tatil kültürü pek yok dedim. Aslında tek başıma da bir yere çok göndermezler biraz tutucular. Fakat bunu söylemedim. Adam sanki ben çok anormal bir şey söylemişim gibi bir tavra girdi. Nasıl tatil yapamazmışız? Ailen tatil zamanlarında napıyor o zaman? Sen kendin çık git. Hiç tatil yapmadın mı? Yani bu şeyleri ben de düşünüyorum o düşünüebiliyorsa. Ama cidden sıkıldım. Yani herkes gibi ben de isterşm fakat olmayınca olmuyor :). Kimse aikesini seçerek gelmiyor malesef. Ayrıca oteller zaten şuan ateş pahasına. Herkesin durumu olabilir olmayadabilir. Bu sorular beni sıkıntıya soktu. Sanki ben de bir eksiklik var gibi hissettim. Ben mi farklı düşünüyorum acaba? Bu arada bekarım ve ailemle birlikte yaşıyorum.
Merhaba hanımlar :)
Ben 30 yaşındayım. Geçenlerde karşı cins ile bir konuşma oldu. Tatile nereye gidiyorsun dedi. Ben de genelde X şehrinde(yaşadığım şehir) geçiriyorum zamanımı dedim. Çok fazla tatile çıkmıyorum dedim. Bizimkilerin tatil kültürü pek yok dedim. Aslında tek başıma da bir yere çok göndermezler biraz tutucular. Fakat bunu söylemedim. Adam sanki ben çok anormal bir şey söylemişim gibi bir tavra girdi. Nasıl tatil yapamazmışız? Ailen tatil zamanlarında napıyor o zaman? Sen kendin çık git. Hiç tatil yapmadın mı? Yani bu şeyleri ben de düşünüyorum o düşünüebiliyorsa. Ama cidden sıkıldım. Yani herkes gibi ben de isterşm fakat olmayınca olmuyor :). Kimse aikesini seçerek gelmiyor malesef. Ayrıca oteller zaten şuan ateş pahasına. Herkesin durumu olabilir olmayadabilir. Bu sorular beni sıkıntıya soktu. Sanki ben de bir eksiklik var gibi hissettim. Ben mi farklı düşünüyorum acaba? Bu arada bekarım ve ailemle birlikte yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?