- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.741
- 198
Inşallah canım teşekkür ederim :)inşallah hamilesindir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım teşekkür ederim :)inşallah hamilesindir :)
SenceAaa niye ki bu erkekler çok mu abaza oluyor acaba ondan mı![]()
SenceAaa niye ki bu erkekler çok mu abaza oluyor acaba ondan mı![]()
Çok iyiymiş valla.. ah bu erkekler ahh!!Sence
Bir de turistli otelleri dusun :)
yurt dışına gidemem, pasaport vize ne lazımsa işte onlar yok.yeterli yabancı dilim de yok zaten.dolayısıyla yurt dışı hiç düşünmüyorum teşekkürler.Ukrayna'ya gidebilirsin, Odessa ili plajları güzel.
:) kesinlikleÇok iyiymiş valla.. ah bu erkekler ahh!!
Kendi kendilerini ne hala sokuyorlar...![]()
![]()
Bazi oteller sadece erkek / erkek gruplarini kabul etmez. Ztn bilgilendirme sayfalarinda yazar, tatil sitelerinde tek bay kabul eden oteller secenegi vardir. Bu konu ayrintili, yoruma da cok acik, ama benimki kucuk bir oneri madem yanliz kalacaksiniz belki bu kritere dikkat edersiniz. Yoksa balayinda esinden kose bucak kacan havuzda genc kiz dikizleyenleri de gordu bu gozler, dedigim gibi benimki kucuk bir oneribütçe sıkıntım yok. Fakat, tek bay kabul etmeyen ne demek onu anlamadım. Önerilerinizi, hafızaya aldım makbule geçti, teşekkür ederim.
Palamutbüküne gidebilirsin, ben de bu yaz ilk kez yalnız tatil yapacağım, bakalım nasılmışyurt dışına gidemem, pasaport vize ne lazımsa işte onlar yok.yeterli yabancı dilim de yok zaten.dolayısıyla yurt dışı hiç düşünmüyorum teşekkürler.
Palamutbuku yanliz pek cekilmez , yanliz tatili cok severim ama ben en son palamutbukune 2 sene once gittim xok ruhaf tipler turemistiPalamutbüküne gidebilirsin, ben de bu yaz ilk kez yalnız tatil yapacağım, bakalım nasılmış![]()
Geçen yaz eşimle uğradık, Datça'dan geçtik, kalmadık, plajlar baya pahalıydı, o civarda Mesudiye var ama aracın suv olacak yoksa o yola girilmez, biz de giremedik araçtan dolayı. Tr de çok yere gittim ama kızı rahatsız etmeyecekleri deniz olan yer sınırlı, Cunda güzeldi medeni insanlar vardı.Palamutbuku yanliz pek cekilmez , yanliz tatili cok severim ama ben en son palamutbukune 2 sene once gittim xok ruhaf tipler turemisti
Selimiye aklıma gelmedi bak, harika fikir! Bademçiçeği cafe var orda kadın arkadaşım çalıştırıyor, kadın dostu bir yer, ayyyy gidesim geldiMarmaris selimiye derim baska da birsey demem
Yanliz tatil superdir , bol kitap alin yaniniza , huzurun tadina varin
Simdiden iyi tatiller iyi dinlenmeler
Keske bende boyle konu acabılseydımArkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Yazları, oldukça sıcak olan ve bolca yerli-yabancı tatilcinin geldiği bir yerde yaşıyorum, ailemle. Bu yıl iş hayatımda da özel hayatımda da çok yoruldum. Bu kalabalığı çekecek durumda değilim, geçen yaz burada plaja fazla gidemedim aşırı yoğunluktan, trafikten. Açıkçası biraz da depresyona girdim ailemden de uzaklaşmak istiyorum ortam değiştirmek istiyorum. Tatilimde sakin, doğal ve tarihi güzellikleri olan denize de girilebilecek bir yere gitmek istiyorum. Ve çalışma hayatıma yenilenmiş,dinlenmiş olarak bomba gibi başlamak istiyorum.Bu tatili bayram sonuna düşünüyorum.Birkaç gündür, araştırıyorum. Sizlerin önerileri olabilir mi bana? Kafamda Balıkesir ilçeleri var, Kaz dağları civarı nasıl sizce? Bir de hiç yalnız tatile otele vs. gitmedim ama bu kez yalnız gideceğim nasıl olur bilmiyorum. 1 hafta ya da 10 gün düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.
Listeye aldım olabilir araştırayımBozcaada cok güzel.
Cunda aklımda.Ayvalık cunda adasını tavsiye ederim. Tam kafa dinlemelik bir yer. Deniz kenarına yakın butik oteller var. Adını şimdi hatırlayamadım bir otel vardı denize sıfır taş ev şeklinde. Görünce aklıma Behlül'ün taş evi gelmiştiçok şirin bir yer tavsiye ederim.
Gecen sene ben de gitmedim bu sene de gitmezsem hepten bunalıma gireceğim.Bü sene tatile gidemeyişimiZe musadenizle ağlamak istiyorum
Sana ise iyi tatiller deyip gidiyorum tüm önerileri de okudum . Sanirsin bende gidicem arastiyorum ,iyice gidesim geldi![]()
Belki de açarsın yaz daha yeni başlıyor...Keske bende boyle konu acabılseydım