• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil Planımla İlgili yardımcı olur musunuz?

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
Arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Yazları, oldukça sıcak olan ve bolca yerli-yabancı tatilcinin geldiği bir yerde yaşıyorum, ailemle. Bu yıl iş hayatımda da özel hayatımda da çok yoruldum. Bu kalabalığı çekecek durumda değilim, geçen yaz burada plaja fazla gidemedim aşırı yoğunluktan, trafikten. Açıkçası biraz da depresyona girdim ailemden de uzaklaşmak istiyorum ortam değiştirmek istiyorum. Tatilimde sakin, doğal ve tarihi güzellikleri olan denize de girilebilecek bir yere gitmek istiyorum. Ve çalışma hayatıma yenilenmiş,dinlenmiş olarak bomba gibi başlamak istiyorum.Bu tatili bayram sonuna düşünüyorum.Birkaç gündür, araştırıyorum. Sizlerin önerileri olabilir mi bana? Kafamda Balıkesir ilçeleri var, Kaz dağları civarı nasıl sizce? Bir de hiç yalnız tatile otele vs. gitmedim ama bu kez yalnız gideceğim nasıl olur bilmiyorum. 1 hafta ya da 10 gün düşünüyorum. şimdiden teşekkürler.

Balıkesir güzeldir :) bizim şarköyde (tekirdağ ilçesi) yazlığımız var. Küçük bir yerdir yaz aylarında aşıri sıcak olmaz çok kalabalık olmaz navi bayraklı denizi bile v ar :) burayı oneririm hem değişik bir yer görmüş olursunuz hem de kafayı toparlarsınız.

Balıkesir güzeldir :) bizim şarköyde (tekirdağ ilçesi) yazlığımız var. Küçük bir yerdir yaz aylarında aşıri sıcak olmaz çok kalabalık olmaz navi bayraklı denizi bile v ar :) burayı oneririm hem değişik bir yer görmüş olursunuz hem de kafayı toparlarsınız.
şarköyü hiç düşünmemiştim olabilir. istanbula da yakın sanırım gitmişken bi istanbul da yapılabilir.

yanliz gidebilirsiniz tabiki neden olmasin.
Butceniz ne durumda?
Ben buyuk hersey dahil bir otel oneriyorum, hem guvenlik acisindan hemde bisey ihtiyac duyarsaniz el altinda olsun
Tek bay kabul etmeyen bir yer olsun dikkat ederseniz cok guzel olur.
Egedeki herhangi bir ilce, antalya ilceleri olabilir.
Buyuk alanlara kurulmus yesil oteller var, biraz arastirirsaniz butcenize uygun yerler bulabilirsiniz.

Kemer, harikaydı :süslü:
antalya ilçeleri hem kalabalık hem sıcak oluyor nitekim yaşadığım yere çok yakın o yüzden antalya düşünmüyorum. teşekkür ederim selenee

Anamur :)))))) mersinin ilçesi....

Anamura gittim muz festivaline bile katılmıştım, sevdim, sakindi, güzeldi anamur :). Ama daha çok Ege ve Marmara düşünüyorum.teşekkürler.

yanliz gidebilirsiniz tabiki neden olmasin.
Butceniz ne durumda?
Ben buyuk hersey dahil bir otel oneriyorum, hem guvenlik acisindan hemde bisey ihtiyac duyarsaniz el altinda olsun
Tek bay kabul etmeyen bir yer olsun dikkat ederseniz cok guzel olur.
Egedeki herhangi bir ilce, antalya ilceleri olabilir.
Buyuk alanlara kurulmus yesil oteller var, biraz arastirirsaniz butcenize uygun yerler bulabilirsiniz.
bütçe sıkıntım yok. Fakat, tek bay kabul etmeyen ne demek onu anlamadım. Önerilerinizi, hafızaya aldım makbule geçti, teşekkür ederim.

Butceniz uygunsa bodrum hersey dahil otelleri tercih edebilirsiniz. Ben rixos ve hiltona gittim ikiside superdi

Istanbulu gezmek varsa planinizda bayramda gezin trafik yogunluk hic olmaz.Oncesinde bir haftanizida kaz daglarinda o yorede gecirebilirsiniz.

cunda ,ayvalık olabilir kendinizi bambaşka bi atmosferin içinde buluyorsunuz,o eski evler sokaklar huzur veriyor

bütçe sıkıntım yok. Fakat, tek bay kabul etmeyen ne demek onu anlamadım. Önerilerinizi, hafızaya aldım makbule geçti, teşekkür ederim.
Luks otellerin bir cogu tek erkek konaklatmiyor ornegin 1 kadin 2 erkek almiyorlar ama 5 kadin aliyorlar.

Erkekler damsiz giremiyor kisaca bu da rahat tatili gosteriyor :KK70:

antalya ilçeleri hem kalabalık hem sıcak oluyor nitekim yaşadığım yere çok yakın o yüzden antalya düşünmüyorum. teşekkür ederim selenee

Anamura gittim muz festivaline bile katılmıştım, sevdim, sakindi, güzeldi anamur :). Ama daha çok Ege ve Marmara düşünüyorum.teşekkürler.
Anladım canım ben anamurda yaşıyorum...
Çok güzel bi yer... gece istediğin saatte çık iskelede gez kimse zarar veremez :))))
Denizide çok temizdir... ama gelmişsin zaten farklı bi yer istiyorsun...
Bizde ramazandan sonra bodruma gidecez.. tam kesin değil ama eşim oraya gidelim dedi bakalım eğer hamile olursam iptal ederiz...
Tabi inşallah hamile olurum :)))) öncelik çocuk ;)

Butceniz uygunsa bodrum hersey dahil otelleri tercih edebilirsiniz. Ben rixos ve hiltona gittim ikiside superdi
bodrum kalabalık oluyor bana daha sakin yerler lazım.
Istanbulu gezmek varsa planinizda bayramda gezin trafik yogunluk hic olmaz.Oncesinde bir haftanizida kaz daglarinda o yorede gecirebilirsiniz.
güzel bir fikir.olabilir.
Bence dikili sakin huzurlu ama butik otel bulabilirsiniz küçük bi yer çünkü
aklımda olan yerlerdendi bakıyorum.
cunda ,ayvalık olabilir kendinizi bambaşka bi atmosferin içinde buluyorsunuz,o eski evler sokaklar huzur veriyor
listeye aldım,teşekkürler.

Anladım canım ben anamurda yaşıyorum...
Çok güzel bi yer... gece istediğin saatte çık iskelede gez kimse zarar veremez :))))
Denizide çok temizdir... ama gelmişsin zaten farklı bi yer istiyorsun...
Bizde ramazandan sonra bodruma gidecez.. tam kesin değil ama eşim oraya gidelim dedi bakalım eğer hamile olursam iptal ederiz...
Tabi inşallah hamile olurum :)))) öncelik çocuk :KK66:
inşallah hamilesindir :)

Back
X