Boşver yaaa, dedigim gibi zaten yılın 365 günü anneni de görüyorsun kardeşini de.
Kardeşinle eğlenmek istiyorsan bir pazartesi izin al(ya da cuma-pazartesiye denk gelen bir resmi tatil kolla), al kardeşini çik tatile. Ben daha yeni 3 günlük tatilden döndüm, 3 günde yapmadığım şey kalmadı. Pekala da kısa süreli tatiller yaşanabilir.
Ayrıca açtığın neredeyse bütün konular aile üzerine, annem,dayım, kardeşim,ailemle alacagim ev, annemin fikri... Muhtemelen baba figürü olmadığı için 'biz birbizirimize yeteriz, kocaman sariliriz,kimseye ihtiyacımız yok' ailesi olmuşsunuz. Bu güzel bir şey. Ama yani bu kadar sarılırken bireyselligini ihmal ediyorsun gibi geliyor bana.
Ha ben yetkili mercii miyim , tabii ki hayir
ama bir KK gözlemcisi olarak yorumum bu yönde.
Sen o evin çocuğusun. Bu kadar sorumluluk almana, her adımında ailenin yararını dusunmene inan ki gerek yok.
Zaten ne yaparsan yap, istersen milyon kere yap, bir kere yapmadığında senden kötüsü olmayacak. Bu evrensel bir kuraldır. Bak, annenle kaç kere tatile çıktın, bir kere kardeşinle çıkmayı teklif ettin, hemen seni parasından mahrum bırakmakla tehdit etti .
Annen böyle bir insan, gençliğinin en güzel zamanlarını onu mutlu etmeye çalışmakla harcamaya gerek yok. Çok isterseniz annenle de ilerleyen günlerde bir sapancaya, ne bileyim bir Erfelek selalesine falan,şehrinize yakin bir yere gider, aile tatili yaparsınız.
Ama bırak bu tatile de kendi paşa gönlün istediği gibi çık .