Tatil onerisi

Evet aynen cahil gösteriyor sizi YTL demek her mesajda. Çünkü şuan TL. Hem cahilsiniz hemde ısrar ediyorsunuz.

Hmmm deme... bak sen :)
Cebindeki para biriminin uluslararasi kodunun TRY olduğunu biliyorsundur kesin. Bildiğine göre bu sinir neye ve kime? 2008de sadece "yeni" kelimesinin kalkdiginida anladığından yola çıkarak cebindeki paranin 2005de piyasaya sürülenin aynisi olduğunu farkedersen sorun kalmaz bence.
Böyle sinirlenmek hoş değil. Cildin kırışır

Yok uluslararası kodu TRY eskiden beri öyleydi. Bir ara bizde ytl oldu malum sıfır atılınca sonra dönüşüm tamamlanınca TL demeye devam ettik.

Simdi anladim , evet uretim duracak eger artis boyle devam ederse , dusunsene adam atiyotum kumasin metresini 1 usd ye 3.5 liraya aliyodu gecen sene ama bu sene oldu 7 lira
Yada gecen sene doviz bazinda kredi kullanan sanayici 1 mio usd krrdisi icin 3.5 mio tl borcum var diyodu simdi oldu o borc 7 milyon tl , adam zaten kirdan batti gitti
Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Fiyatlar düzenleniyor, geçen sene 600 küsura yaptığınız tatili bu sene 1500 euroya yapıyorsunuz ama o paraya avrupa içinde de tatil yapılır diyorsunuz zaten. Çok ütopik bir para değil yani avrupada yaşayan insanlar için.
Size göre 1500 euro olan para burada 1500 lira. 1500 liraya 2 kişilik bir aile değil 2 haftalık otel tatili yapmak, köhne bir yerde pansiyonu zor ayarlar, diğer arkadaş bundan bahsediyor.

O şu anki fiyatlardır. Mart gibi rezervasyonları yaptırırım genelde ve Haziran ayında 5 gece 6 gün 4 bin küsüre kaldık mesela.

Yani biz de o ücretleri vermiyoruz. Bayrama da erken rezervasyonla 6 gece 7 gün 8 bin küsüre aldık mesela o otelden. Ben çok memnun olarak ayrılıyorum her defasında.

Eğer dogayla ic ice sakin bir tatil niyetindeyseniz antalya olimpus u araştırın derim

İnanamadım şu an resmen uçurum var, normalde biz de 5 gece 6 gün kalıyoruz genelde ve dediğiniz gibi 4 bin küsüre denk geliyor bizimki de, ama bizim oteller hani 200e yaptırdıysak şu an max 500 falan oluyor o yüzden bu kadar düşeceğini hiç sanmamıştım. Size de tavsiye edeyim tur şirketi aralık-ocak gibi rezervasyon yaptırırsanız %50-60 indirim oluyor demiş annemlere, biz de hep mart gibi alıyoruz çünkü öyle çok daha kazançlı olursunuz demiş. Burası baya güzelmiş yalnız öneri için teşekkürler aralık-ocak gibi iyi bir indirim olursa denemek isterim :)

Aralık-Ocak gibi açmıyordu galiba rezervasyonları Şubat gibi falan açıyor biraz daha geç. İndirimleri %30’dan açıp düşürüyorlar diye biliyorum. Şöyle söyleyeyim biz aldık sonra her hafta 250 arttı. Bilmiyorum neden öyle.

Mutlaka memnun kalırsınız ya ben memnun olduğum için her yaz giderim. Akşam sordum erkek arkadaşıma da 10.770 bin ödenmiş bayram için ama Haziran’ın başında 4 bin küsüre kaldık onu iyi hatırlıyorum. Bir de çocuk varsa çocuklu aileler için çok iyi bir otel..

2 kişi için 4bin küsürse yine bizim bütçeyi aşar maalesef.. ama teşekkürler yine de bakacağım indirim zamanlarında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…