Tatil onerisi

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Hanimlar bildiginiz özellikle konumu güzel, hersey dahil olan bir otel onerirmisiniz . Antalya , marmaris, mugla ,bodrum cevreleri olabilir. Bütcemiz kısıtlı uygun fiyatli bir otel onerirseniz cok memmun kalirim. Simdiden tedekkur ederim

Her şey dahil giderseniz çok uygun olmaz ki bu sezonda. Biz yarım pansiyon gittik çünkü zaten öyle şu gibi içen, çok yemek yiyebilir bir çift değiliz. Öğlenleri de kafamiza göre dışarda birşey yedik. Hem de uyguna geldi. Ama sizin dediğiniz yerlere değil de Mersin'de bir otele gittik.

Butceniz ne kadar ?
Marmaris için Paşa Beach Otel.
Fethiye için Faralya Onur Motel
Antalya Alanya için Saphir Resort Otel Okurcalar mevkii.
Hepsinden de memnun ayrıldım.
Ama bayram tatili için gidiyorsaniz tuzlu olacaktır.
Bu dediğim oteller geçen sene bana uygun gelen otellerdi.
Saphir Otel hariç.

Valla yarım saat önce bi otele geldik alanya konaklıda beğendim gibi
Bütçeniz ne kadar
İki kişi 3 gece 4 güne 1660 tl ödedik

Bence herşey dahiller çok mantıklı değil genelde çeşit çok ama kalite yok. Hepsi için diyemem ama iyiler de öyle çok da uygun olmuyor sezonunda

[

Herşey dahiller hep güzel görünüyo yorumlara bakınca herkes yemkler kötü berbat vs yazıyor bu sefer insan tam otel bulmuşken çıldırıyor.. Bizde bu durumdan sinirlenip otel bulmadan gttik marmaris e bu Geçtiğimiz ay nerde bulduk oda kahvaltı orda kaldık ymkleri dışardan yedk ama öylede sürekli topla bavulu çık otelden diğer gün başka yerde kal sürekli otel ara sıkıntılı oluyo ama bz hergün başka yerde kaldık bi gün akyaka bi gün marmaris bi gün içmeler bi gün fethiye vs .
Kalacağınız iki yer belirleyip tatil 6 gün ise 3 gün marmaris 3 gün akyaka atıyorum böle olursa sadece oda kahvaltı olarak kalın derim.
Çünkü hesapladım Herşey dahiller en ucuz idare eder bişey istersez o da 3 gecesi 1400
Ama siz 3 gecesi oda kahvaltı kalsanız günlük 100 tl gidiyo yemeye otelede 200 verseniz 300 3 gecede 900 yapar hem daha güzel yemkler yersiniz istediğinizi hem de otelede bağımlı kalmaz dilediğiniz gbi gezersnz ki biz oteli 130 a bile bulmuştuk .
Ama eğer illa otel istiyorum derseniz ben günlerce aradım bulamadım düzgün bişey
6 gün tatil yaptık 2200 harcadık mazot dahil ( 500 tl mazot tuttu) dilediğimiz gbide yedk içtik gezdik sadece yorucuydu baya. Bi de sürekli arayış içinde olmak zordu ama çok güzel yerler gördük.
6 gecesi 2200 e de düzgün 5 yıldzlı otel bulunmaz mazotu da silersek 1700 e asla bulunmaz bulunur ama kötü olur .
Herşey dahilde fiyat şişiriyolar gecesi 500 tl .sen günde 200 tl den fazla ymk zaten yiyemezsin sadece yatmayada 300 tl çok saçma . Gecesi 500 tl olsa yemkler müthiş olsa hadi tmm ama hep kötü oluyo para çöp sonra . 5 yıldzlı otel var 5 yıldzlı otel var. Müthiş paralar verilmiycekse Herşey dahil bnce iyi olmuyo.
Bn gittim bu sene haziran da da Herşey dahile gttim parası da iyydi alanyadaydı yemkler iyi değildi hep aynı şeyler çıktı.
Sadece tatlı ve mezeye çalışmışlar otel %99 rustu

Son düzenleme:
valla bayram üsü piyasalar tavan yapmışken otel fiyatları da hem doluluktan hemde piyasadaki dalgalanmalardan uçmuş durumda uygun fiyatlı herşey dahil bulamazsınız en uygunu ortalama 2500-3000 e gelir 4-5 gecelık.. bence pansiyon apart tarzı yerlerde oda kahvaltı konaklayın daha uyguna tatil yaparsınız.

Amacınız dinlenmekse otel mantıklı bir seçim. Amacınız gezmek, eğlenmek, etraftaki yerleri keşfetmekse apart yada oda+kahvaltıdan vazgeçmeyin derim. Fiyatlar konusunda çok bir fikrim yok tatil beldesinde yaşadığım için 2 yıldır tatile gidemiyorum. Birde dövizdeki artıştan dolayı her yer gurbetçilerin ve Arapların akınına uğramış durumda. Elinizi çabuk tutun.

eur 7 tl olmuş
uygun fiyata otel bulamazsın

adamların en fakiri bile bu sene eurlarını bozdurup bizim ülkemizde en kral otelde tatil yapıyorlar

biz anca uzaktan seyrederiz artık.....
Eşimle dün bunu konuşuyorduk.Biz su an aynı hafta üst üste iki kez dışarda yemek yemeyi hesaplarken adamlar su an karar verse ülkesinden kalkıp gelse bey gibi tatilini yapar.

eur 7 tl olmuş
uygun fiyata otel bulamazsın

adamların en fakiri bile bu sene eurlarını bozdurup bizim ülkemizde en kral otelde tatil yapıyorlar

biz anca uzaktan seyrederiz artık.....

Net olarak durum bu değil canim. Gecen sene kişi başına 640 euro ödedim. Bu seni 1200 Euro. Yani euroyu bozdurup Trde tatil yapmak utopik. Turistlik yerler fiyatları ona göre düzenliyor.

Centido gold ısland ..Uygun otel kaldı mi ki hepsi cep yakıyor bence..Zaten ucuzsa boxuk yemekler sinekler kayalikli deniz pis havuz vb...eziyete dönusturmeyin bütceniz kısıtlıysa turla gezin hesapli olur ve iyi otellerde kalirsiniz..Mesela dogu karadeniz turu şahane veya denize girmek icin ege turuna katılın.

Yorumunuz inanılmaz abartı bence. Hiltona falan giderseniz elbette gecelik 500 verirsiniz hatta fazlasını. Biz her sene alanyadan seçiyoruz her şey dahil denize sıfır kum plaj tercih ediyoruz, havuzu geniş odaları ferah oteller buluyoruz ve deniz manzaralı odalara geceliğine maximum 180 vermişizdir hadi 200 olsun ki 4 kişilik bir aileyiz 2 oda tutuyoruz çok da uyguna geliyo. Bizim tek yaptığımız şey de mart gibi tatil satın almak. Araştırdığınızda çok güzel oteller bulursunuz hatta ocak gibi tatil satın alırsanız %50-%60 indirimde çok güzel fırsatlar yakalıyorsunuz. Bi gün orda bi gün burda kalmak sürekli bavul açıp kapatmak bana tatilden ziyade eziyet geliyor dinlenmeye yılın yorgunluğunu atmaya gidiyorum ben tatile akşam ne yesem yarın nerde kalsam diye zamanımın yarısının arabada geçeceği bi tatil asla bana göre değil.

Net olarak durum bu değil canim. Gecen sene kişi başına 640 euro ödedim. Bu seni 1200 Euro. Yani euroyu bozdurup Trde tatil yapmak utopik. Turistlik yerler fiyatları ona göre düzenliyor.
para hesabı eur olan bir ülkede yaşayıp , türkiye de tatil mi yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…