Tatil önerilerinizi bekliyorum..

Clementine89

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
133
257
23
Merhaba hanımlar,

Eşim ve ben ağustos ayında 1 haftalık tatil yapmak istiyoruz. Gidip beğendiğiniz, önerebileceğiniz özellikle ege kıyılarında bulunan tatil beldeleri ve otel deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Uygun fiyatlı olursa da çok çok mutlu oluruz:)

Gecen sene biz İzmir özdere de tatil yapmıştık çok güzeldi minik bir yer denizi şahane oteller pek bilmiyorum askeriyede kalmıştık ama gerçekten denizi ve insanı çok iyi size tavsiye ederim 🤗

Merhaba hanımlar,

Eşim ve ben ağustos ayında 1 haftalık tatil yapmak istiyoruz. Gidip beğendiğiniz, önerebileceğiniz özellikle ege kıyılarında bulunan tatil beldeleri ve otel deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Uygun fiyatlı olursa da çok çok mutlu oluruz:)
Biz eşimle bayram da Karadeniz turu yaptık kendi aracınızla ve çok güzeldi gidiş farklı rotalar çizdik. Ben kamp yapmayı istedim daha önce çok yapardık ama şuan hamile olduğum için eşim istemedi ,size tavsiye ederim . Açıkçası eğer yıllık izin kullsnabilirse bu sefer de aynı şekilde Ege yi gezmeyi planlayabiliriz .
Biz rotamiz üzerinde konaklayacagimix şehirler belirledik ve internetten gezilecek görülecek yerlerini yakın şehirlerindeki yerleri çıkarttık . Sizde internetten faydalanin bence

Back
X