• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil mevzumuz ve fikir ayrılığımız

Eşiniz tur gibi düşünmüş birçok yeri gezmek istemiş. Hergun bir yerde 3 gün zaten dinlendirici olur yeteri kadar. Biz bir sene 10 günde 9 il gezdik. Her gece bir yerde. Çok çabuk yorulan ben bile çok eglendim. Otelde iş güç yok sonuçta dinlenebildik. İlk cocugumuz da yanimizdaydi..

Ama siz ben bir sene çalıştım dinlenmek istiyorum derseniz o ayrı tabi.

Aynı programı biz turla yapıyoruz. Turla çok zevkli oluyor yorucu da olmuyor hiç. O yaşlarda çocukları olanlar da oluyor zor olmuyor. Eşim ki otele gidip hiç dışarı çıkmayan insandı , Ilk ege akdeniz turuna katildiktan sonra bir daha otele git yat tatili yapamiyoruz. Arabayla değil de tur la gitseniz daha iyi olur

Ortada cocuk var.

sizin eşiniz bir sapık ve pislik ve siz o çocuğu o adamla aynı evde büyütüyorsunuz
ayrıca bahane bulduktan sonra insanların konusuna gelip ah o da dert mi demeniz saçma
Allahtan bir hastalık kaza olmadıktan sonra çözülmeyecek dert yok siz çözmek istemiyorsunuz

Eşiniz güzel plan yapmış ama olacak iş değil
üç gün sonra kendi de sıkılır
bence iki yer seçip yarısını orada yarısını orada geçirebilirsiniz orada kaldığınız gün içinde de o ilin ilçelerinde gezilecek yerleri gezebilirsiniz akşam yine aynı otele dönersiniz

sizin eşiniz bir sapık ve pislik ve siz o çocuğu o adamla aynı evde büyütüyorsunuz
ayrıca bahane bulduktan sonra insanların konusuna gelip ah o da dert mi demeniz saçma
Allahtan bir hastalık kaza olmadıktan sonra çözülmeyecek dert yok siz çözmek istemiyorsunuz
Nedir bu simdi? :işsiz:

Herkesin derdi kendine konusunda Jessey e katılıyorum,böyle bir tatil bana da çok saçma ve yorucu geliyo, zaten Büyükşehirde harala gürele yaşıyoruz 32 yaşıma girmek üzereyim çocuğum var 3 gün orda 5 gün burda diye sürünemem

Normal zamanda da gezebilen insanlar için böyle, ama sen Green Day Green Day surdan şuraya eş olmadan gidemediğin için böyle bir gezme planı senin hayalin olabilir cennet gibi gelebilir sana, profil mesajın bile konu sahibine, kişi gezmeyi sevmiyorum demedi ki bu şekilde bir tatil istemiyo o kadar

Profil resmin mesajların falan özgür kadın imajı çiziyor ama hayatın bambaşka, hangisi sensin,karar ver ve ona göre yaşamak için bir yol çiz yoksa böyle için çürür

Bu eleştiri değil sert bir kendine gel çağrısı, polemik asla değil, üzüldüm durumuna, kapana kısılmışlığını hissettim darlandım umarım istediğin gibi bir hayat yaşamak motivasyonu bulursun

Biz çok severiz öyle gezmeli tatil, atlayıp arabaya bir orada bir orada. Hatta bir ben bir eşim kullanır arabayı, devam devam modunda takılırız.
Ama sonuçta illa hasta oluruz. Hatta bir sefer izmirden geçiyorduk, otelimiz çeşmedeydi, ben devam edemedim, yok arabada yatarak bile gidecek halim kalmamış, sabah gidebildik çeşmeye, kaldık gece mecburen izmirde. Gerçekten yorucu oluyor. Kendinize çok iyi bakıp iyi beslenirseniz belki. Gerçi sen doktorsun :cool:

Herkesin derdi kendine konusunda Jessey e katılıyorum,böyle bir tatil bana da çok saçma ve yorucu geliyo, zaten Büyükşehirde harala gürele yaşıyoruz 32 yaşıma girmek üzereyim çocuğum var 3 gün orda 5 gün burda diye sürünemem

Normal zamanda da gezebilen insanlar için böyle, ama sen Green Day Green Day surdan şuraya eş olmadan gidemediğin için böyle bir gezme planı senin hayalin olabilir cennet gibi gelebilir sana, profil mesajın bile konu sahibine, kişi gezmeyi sevmiyorum demedi ki bu şekilde bir tatil istemiyo o kadar
Profil mesajimdan yola cikarak niyet okuma gibi bir dogaustu yetenegin yoksa beni kendine ait bu dusuncenle yargilayamazsin. Altini cizerek soyluyorum
; eger niyet okuma gibi bir yetenegin yoksa bana bu sekilde ithamla yaklasamazsiniz. NOKTA.

Amma derdin varmis vah vahvah. Ben burda 4 senedir ilce disina cikmadim, esim beni bi Eminonunu de olsa raziyim o denli oraya bile goturmuyor. Sen kalkmissin burda gezmekten sikayetci. Opte basina koy o esi. Allah baska dert zeval vermesin. Amin.

Şu mesaj senin değil mi, hadi tamam profil mesajın konu sahibine değil ben yanlış yorumladım,ama istediğin gibi gezemediğin doğru, sen gezemiyosun diye de aman ne büyük dert diyemezsin kimseye

Back
X