- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Ortada cocuk var.Ve sen buna sessiz kaliyorsun.Bazi sartlar degismiyorsa kokten silip atmak en guzeli.
Allah kolaylik versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada cocuk var.Ve sen buna sessiz kaliyorsun.Bazi sartlar degismiyorsa kokten silip atmak en guzeli.
Allah kolaylik versin.
Ortada cocuk var.
Öyle de zevkli değil kiSeninki gene iyiymiş bizim bi arkadaş daha ucuz oluyor diye ramazanda tatil planı yaptı şu an tatildeler, eşi niyetli
Ortada cocuk var.
Nedir bu simdi?sizin eşiniz bir sapık ve pislik ve siz o çocuğu o adamla aynı evde büyütüyorsunuz
ayrıca bahane bulduktan sonra insanların konusuna gelip ah o da dert mi demeniz saçma
Allahtan bir hastalık kaza olmadıktan sonra çözülmeyecek dert yok siz çözmek istemiyorsunuz
Profil mesajimdan yola cikarak niyet okuma gibi bir dogaustu yetenegin yoksa beni kendine ait bu dusuncenle yargilayamazsin. Altini cizerek soyluyorumHerkesin derdi kendine konusunda Jessey e katılıyorum,böyle bir tatil bana da çok saçma ve yorucu geliyo, zaten Büyükşehirde harala gürele yaşıyoruz 32 yaşıma girmek üzereyim çocuğum var 3 gün orda 5 gün burda diye sürünemem
Normal zamanda da gezebilen insanlar için böyle, ama senGreen Day surdan şuraya eş olmadan gidemediğin için böyle bir gezme planı senin hayalin olabilir cennet gibi gelebilir sana, profil mesajın bile konu sahibine, kişi gezmeyi sevmiyorum demedi ki bu şekilde bir tatil istemiyo o kadar
Amma derdin varmis vah vahvah. Ben burda 4 senedir ilce disina cikmadim, esim beni bi Eminonunu de olsa raziyim o denli oraya bile goturmuyor. Sen kalkmissin burda gezmekten sikayetci. Opte basina koy o esi. Allah baska dert zeval vermesin. Amin.
Doğru.Şu mesaj senin değil mi, hadi tamam profil mesajın konu sahibine değil ben yanlış yorumladım,ama istediğin gibi gezemediğin doğru, sen gezemiyosun diye de aman ne büyük dert diyemezsin kimseye
Doğru.