Tatil meselesi

Perfect0123

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2014
854
440
Arkadaslar ıyi geceler.. Dırekt konuya geçıyorum. Aslında benim hic tatile gitme isteğım yoktu. Beynimde öyle bır düsünce bile yoktu masraf olmasın diye. "En son balayında gittık bi tatile."dıyor eşım. Bu arada eşım erdek e yüzmeye gittıgımızde "tatil yaptık" demiyor. Gunu bırlik tatillerı tatilden saymıyor. Köpek gıbı calısıyorum yıllık iznımde evde mi durucam diyor.öLüdeniz istıyorduk olmadı.Cunda adası nasıl arkadaslar ? Nemli mi? 1300 tl bütcemız var 5 yada 6 gece yeterlı. Hersey dahl olmasa da olur. Eşımın gönlü olsun diye gidicez. Eşegin aklına karpuz kabugu sokmak diye bır deyim varya. Aklıma soktu sımdı tatili. 5 gündür deniz kum gunes hayalleri kuruyorum. İlk gitmek isteyen ve tatil konusunu açan eşimdi ama. Sonra bende ona hak verdim tatili haketti.Cunda adasında 1300 tlye ne önerirsiniz?oda kahvaltı da olur. Yemegı dısarda yeriz. Bi arkadas öyle yapmıs burda anlatmıştı. Bütcemız fazla olsaydı egede hersey dahil hotelde kalırdık. Buťcemiz cok degıl bılıyorum ama 2 kisıyız cocuk yok
Fikirlerinızı
Bekliyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…