tatil icin en güzel yer neresi

Deniz, kum, güneş çok klasik artık, Karadeniz'i öneriyorum ben, Bolu-Abant mesela, tüm yılın stresini atabileceğin, yemyeşil bir doğa harikası. Amasra'da olabilir.

Deniz, kum, güneş çok klasik artık, Karadeniz'i öneriyorum ben, Bolu-Abant mesela, tüm yılın stresini atabileceğin, yemyeşil bir doğa harikası. Amasra'da olabilir.
Hmm bi goz atayım guzeldir inşallah.2 tatilimix olucak daha guz3l bi yer istiyorum.
Bi bakim netten

Bence ayvalık, sarımsaklı tercih edilebilir ya da Artur tatil sitesinden ev kiralayabilir. Ege her zaman güzeldir.

Fethiye olabilir canım, hem denizi süper, hem yeşil. Etrafında gidilebilecek bir sürü yer var, saklıvadi, göcek

Fethiye olabilir veya Ayvalık. Buralar tatilde kesinlikle görülmelidir. En güzel tatilimi burada geçirdim. Gület kiralama yaptık biz birde çok güzeldi.

Mugla fethiyede çiğdem pansiyon u oneriyorum internet sitesinden de bakabilirsiniz biz balayi icin gitmistik hem uygun hem 5 yildizli otellerin sunmadigi imkanlari sunuyorlar

Arkadaşlar ben turizde çalıştım bi sorunuz öneri almak isterseniz tavsiye edebileceğim çok iyi yerler var . Özelden ulaşabirsiniz

Kapadokya ya gideceksin orda bi butik otelde kalacaksn doğann sessizliğin tarihin havasını yaşayacaksın.

Mevsimine göre değişiyor mayıs ve eylül akdeniz temmuz ağustos ege çok güzel oluyor.

Bence rıze artvın trabzon karadenız tuturu ben rızelım mesela camlıhemsın ayder yayları artvın batum vb guzeldr

Denız dersenız bodrum derım kesınlıkle yalkavak turgutreıs gumusluk turkbukun merkez marına gumet ortakent bıtez kadkalesı ben 5 yıl otrdum bodrumda tatılıcın yazdım yerler guzrl en guzel gumusluk beynöıstım

Ben de Faralya 'ya Kelebekler Vadisine hayran kaldım. İlk kez gittik geçen ay. Datça'yı da çok merak ediyorum gitmedim hiç.
Datçada çok güzel bir yer. Huzur buluyor insan çeşme ve bodrumun popülerliğinin getirdiği yoğunluk yok. Kafa dinlemek için müthiş bir yer.

Datçada çok güzel bir yer. Huzur buluyor insan çeşme ve bodrumun popülerliğinin getirdiği yoğunluk yok. Kafa dinlemek için müthiş bir yer.

Evet bir de orman dan denize girebiliyorsunuz müthiş huzur ve sakinlik doğayla başbaşa kalmak harika, keşke orada yazligim veya bir evim olsa tam bir hayal aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…