- 25 Şubat 2015
- 342
- 123
- 32
-
- Konu Sahibi gell bebegim
Hmm bi goz atayım guzeldir inşallah.2 tatilimix olucak daha guz3l bi yer istiyorum.Deniz, kum, güneş çok klasik artık, Karadeniz'i öneriyorum ben, Bolu-Abant mesela, tüm yılın stresini atabileceğin, yemyeşil bir doğa harikası. Amasra'da olabilir.
Fethiye olabilir veya Ayvalık. Buralar tatilde kesinlikle görülmelidir. En güzel tatilimi burada geçirdim. Gület kiralama yaptık biz birde çok güzeldi.
Bence rıze artvın trabzon karadenız tuturu ben rızelım mesela camlıhemsın ayder yayları artvın batum vb guzeldrDeniz, kum, güneş çok klasik artık, Karadeniz'i öneriyorum ben, Bolu-Abant mesela, tüm yılın stresini atabileceğin, yemyeşil bir doğa harikası. Amasra'da olabilir.
Ben de Faralya 'ya Kelebekler Vadisine hayran kaldım. İlk kez gittik geçen ay. Datça'yı da çok merak ediyorum gitmedim hiç.Faralya ne güzel yermiş, Datça gibi, Selimiye gibi doğa harikası.
Ben de tatil yeri bulamadım bu sene.
Datçada çok güzel bir yer. Huzur buluyor insan çeşme ve bodrumun popülerliğinin getirdiği yoğunluk yok. Kafa dinlemek için müthiş bir yer.Ben de Faralya 'ya Kelebekler Vadisine hayran kaldım. İlk kez gittik geçen ay. Datça'yı da çok merak ediyorum gitmedim hiç.
Datçada çok güzel bir yer. Huzur buluyor insan çeşme ve bodrumun popülerliğinin getirdiği yoğunluk yok. Kafa dinlemek için müthiş bir yer.