- 19 Şubat 2017
- 298
- 986
- 33
- Konu Sahibi Zeyzeyay91
Arkadaşlar antalya kalkanda villa kiralayıp tatil yapan oldu mu?
Memnun kaldınız mı?
Memnun kaldınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz üç dört sene önceydi sanırım gittiğimizde. 3 aile kalmıştık. Çok eğlenceliydi. Ama biz kadınlar oranın denizini sevmediğimiz için erkekleri hep denize gönderip biz çılgınlar gibi havuzda eglenmistik onlar gelene kadarArkadaşlar antalya kalkanda villa kiralayıp tatil yapan oldu mu?
Memnun kaldınız mı?
Bi kaç yorum okudum hırsızlık yaşayanlar olmuş biraz tereddütte kaldmBiz üç dört sene önceydi sanırım gittiğimizde. 3 aile kalmıştık. Çok eğlenceliydi. Ama biz kadınlar oranın denizini sevmediğimiz için erkekleri hep denize gönderip biz çılgınlar gibi havuzda eglenmistik onlar gelene kadar
Sanırım iki kez evi bırakıp gittik hepimiz o zaman bir sıkıntı yaşamadık. Dediğim gibi biz kadınlar evdeki havuz olayında çok eğlenince dışarı çıkma ihtiyacı hissetmedik.Bi kaç yorum okudum hırsızlık yaşayanlar olmuş biraz tereddütte kaldm
Nasıl başarmışlar onu?Bi kaç yorum okudum hırsızlık yaşayanlar olmuş biraz tereddütte kaldm
Bu seneye kadar hep gittim kiraladik 10 gunluk temiz ve guzeldiArkadaşlar antalya kalkanda villa kiralayıp tatil yapan oldu mu?
Memnun kaldınız mı?
Şöyle ki ayağımiza biseyler değiyor gibi olduğu için biz rahat edemedik. Ama erkekler ordan gelmek bilmedi. Bide biz kadinların 2-3 tanesi yüzme bilmiyorlardı. O yüzden havuzda daha çok eğlendik dedimKalkan’ın denizi Türkiye’ni en güzellerindendir nasıl sevmediniz
Tatil için kalkandan villa kiraladınız mı ? Biz de tatil düşünüyoruz ama güvenli olması için villa tipi olsun istiyoruz. Kiraladıysanız memnun kaldınız mı?Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar
Henüz kiralamadk ama dusunuyoruz eylül sonu gbiTatil için kalkandan villa kiraladınız mı ? Biz de tatil düşünüyoruz ama güvenli olması için villa tipi olsun istiyoruz. Kiraladıysanız memnun kaldınız mı?