• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi tatil hakkında?

• Konu Sahibi Konu Sahibi chef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

chef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
605
0
96
Bursa
kızlar yazın tatile gitmeyi çok istiyoruz ancak bebeğimiz daha 6 aylık oluyor daha önce 6 aylık bebeği ile tatile gidenler nasıl geçiyor tatil? daha zevkli mi oluyor yoksa rezil mi olunuyor?Tecrübesi olanlar yardımcı olur musunuz?nasıl bir otel seçelim? nelere dikkat edelim? deneyimlerinizi bekliyorum.

kızım 2 aylıkken gittik yazlığa 1 hafta kaldık.. çok kıpırdak olmadığı için beni hiç zorlamadı.. asıl bu sene napcam diye düşünüyorum. çünkü bu yaz15 aylık olcakk

bizim oğlumuzla ilk tatilimiz geçen sene 3 aylıkken olmuştu. çok güzel bir tatildi. var mı yok mu anlamamıştık bile.
2. tatilimiz 4,5 aylıkkendi o daha zor geçmişti. yatağını aradı özellikle uyku sorunumuz çok oldu.
3. tatilimiz 7 aylıkkendi ve tam bir felaketti. yeni dikilmeye başlamıştı. kucakta durmak istemiyordu devamlı emeklemek ve biryerlere tutunup ayağa kalkmaya çalışıyordu. uyu diye deliriyor ama uyuyamıyordu. oteldeki yemekleride sevdiremedik beyfendiye dana gibi cok cok meme emdi durdu tatil boyunca.
allahtan kış geldi tatiller bitti de evde oturduk. yoksa bir daha tövbe etmiştim biryere gitmeye.

bu yaz tatilimizde 17 aylık olacak çok korkuyorum. çünkü hala uyku ve yemek sorun. ama korkunun ecele faydası yok. rez. yaptırdık bile gideceğiz göreceğiz alacağız boyumuzun ölçüsünü:)

biz de 3,5 aylıkken yazlığa annemlerin yanına gitmiştik izmire
ama annemler oldugu için rahat ettik biz
yalnız olsaydım sanki rahat edemeyecekmişim gibi geliyor
yani bebeği bırakıp nasıl denize gireceksiniz,sırayla heralde...

Back