• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatava yapma bas geç

Ulasim sorunu iyi, diger ikisine karar veremedim. siz ne dusunuyorsunuz?

Bir öğretmen olarak öğretmenlerle ilgili olan projeye ve öğrenciler İstanbulda yalnız ve kimsesiz kalmayacaga verdim ben.
Diğerinde hemfikiriz.

Mahalle etüt evleri de çok güzel bir proje hem öğretmen istihdamına yardımcı oluyor.

Son düzenleme:
İşretlediğim kısım işte.Reklamcılık bu.
İzleyip gördüğünüz çoğu saçma reklamların fazlasıyla dikkat çektiği gibi.
Sizde olumsuz algı oluşturmuş çünkü bu düşünceyi desteklemiyorsunuz.He illa destekleyip hoşuna gitmeyecek olan vardır ama reklam konusturuyor mu evet.Dillere yapıştı mı ? Evet.Reklam amacına ulaşmıştır.

ilgi çekmiş olabilir
ben bilmiyorum twittera girmiyorum internet bankacılığı sorun olduğu için
dolayısıyla takip etmedim tepkileri

Bir de şu var arkadaşlar İrfan Değirmenci'nin programına 2 gün yasak gelmiş izlemek isteyenler varsa internetten izleyebilir:ssz:
$BjgfnQNIgAEb80O.jpg

Son düzenleme:
Sectiginiz projeler guzelmis. Ben bir de park konusuna takildim, insallah yapilir. Newyork Istanbul gibi bir metropolitan ve tam gobegine adamlar koskocaman bir park yapmislar (Central Park). Bizim guzelim istanbul'umuzun nefes alacak alani kalmadi, her yeri ranta acildi, her yer beton. Aslinda buyuk ve kalici bir parka bizim de ihtiyacimiz var diye dusunuyorum. Taksim'deki ufacik alani bile yagmaladilar AVM icin..

Bir de şu var arkadaşlar İrfan Değirmenci'nin programına 2 gün yasak gelmiş izlemek isteyenler varsa internetten izleyebilir:ssz:
Eki Görüntüle 1036134

Sansliymis, sadece iki gun yasak almis. Ben gecen 2009 secimlerinde ordaydim. Tuncay Ozkan KanalTurk'te secim sonuclarini veriyordu, tabi kendi yorumlarini da katarak... Aboo.. Bunu sustururlar dedim, o zamandan gidisat belli idi.. Adam Silivri'den daha yeni cikabildi. :19:

Eki Görüntüle 1036134

Kimselerin boyundurugu altında olmadan yasak geldiğinde programı twitter uzrınden yapan bir cesur yurek Irfan Degirmenci.Ben çok çok büyük bir hayranıyım.Sabah 7 de uyanır uyanmaz açarım 8'e 10 kalaya evden cıkana kadar izlerim.Kimseye eyvallahı yoktur ne görüyorsa onu söyler yayınlar.
Bu ülkede cesur davranınca böyle sandalyeni arkadan cekiverirler.Ama iyi makara yapıyor twitterda program yapımcısı Ertugrul Albayrak ile:1: Yarın ustream'deyiz.:46:Cuma günü nasıl eğlenceli geçtiyse twitter canlı yayın programı yarın ve öbür günde öyle olacağa benziyor.Ülkenin böyle adam gibi adamlara ihtiyacı var.

Back