Gelinlik Modelleri tatatatam prensesin gelinliğii

kızlarrrrr ilk provam çok güzel geçti balenini sıkı sıkı dikmiş terzi bayan ve tülleri çok sevdim 5 kat tül var acaba 6-7 olsun mu diorum çook kabarık istiyorum ben çünkü fotolara bakanlar bu ii diolar bilen var mı prenses gelinlik için 5 kat tül yeter mi ??

kızlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyinnnnn =))

özellikle minenes senin fikrini almak isterim

Eklentiler

• $LŞFJOAF.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 56
  • $fotoğraf.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 53
ayy çok şekermiş :) hem kollu hem alttan kabarık olması ama sanki alt kısmı biraz daha işlemeli olsa daha iyi olur bence :)

terzim de öle söyledi aralara dantel dikelim etek kısmına serpelim dedi ama alt kısımda kenarsuyu mu ne diyorlar ondan var üstü ve kolları hep dantel aralara da atarsak basit mi olur dedim sizce nasıl olur kızlarrrrr yardımmmmmmmmmm !!

hiç te bile cnm ne alak basitlikle dantel atabilirsin kalça kenarına taş koyabilirsin :)

Benim baz aldığım gelinlik ama ben arkasını görmemiştim. Merak edersen gelinlik topiğime bakabilirsin. Tabi ki çok beğenmiştim ve severek giydim şükürler olsun :)

çok asil bi gelinlik çok beğendim

harika çok beğendim.Allah mesut etsin

kızlarrr cok cok teşekkür ediorum tekrardan , bu hafta alacağız ins sizinle de paylaşacağım ..

canım kalıbı derken nasıl yardımcı olabilirim .. bazamın altına kılıfına koydum cok yakında fotograflarımı paylasacagımm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…