Gelinlik Modelleri tatatatam prensesin gelinliğii

Üst kısmı, kollarının ve göğsün işlemesi çok hoş duruyor ama sanki altı çok mu kabarık ne :44: Senin beğenmen önemli tabi.
Allah mesut etsin canım.boy boy çocukların olsun inşallah.

Benim baz aldığım gelinlik ama ben arkasını görmemiştim. Merak edersen gelinlik topiğime bakabilirsin. Tabi ki çok beğenmiştim ve severek giydim şükürler olsun :)

çok beğendim zaten evlenmeden önce baktığım modellerin arasındaydı
farkı ben v yaka diktirdim dantelli üst kısmı, bel bölgesi de v şeklinde oldu, etek uçlarına da dantel eklettim
çok hoş bi gelinlik, mutluluklar

kesinlikle çok güzel bizim bu aralar en çok diktiğimiz modellerden.. ama nedense bittikten sonra herkes etek uclarına da dantel istiyor.. :) bir de öyle düşün derim...

kızlaarr çok teşekkür ederim yorumlarınız için

bende bu modeli V yaka ve kenar yolu güpürü ekleterek yaptırmak istiyorum Beşiktaş ta bi gelinlikçi 1750 dedi aslında gayet ii fiyat verdi ama güvenemedim hemen .. Fatih te bikaç yerde 2600 - 2800 gibi rakamlar telaffuz ettiler siz ne dersiniz .. ayrıca etek kısmına da az az inci veya güpür konulmasını da istiorum öle de fiyat 3000e giden de oldu gönlüme göre bi terzi bulmam lazım düğün 27 haziran =))

kızlaarr çok teşekkür ederim yorumlarınız için

bende bu modeli V yaka ve kenar yolu güpürü ekleterek yaptırmak istiyorum Beşiktaş ta bi gelinlikçi 1750 dedi aslında gayet ii fiyat verdi ama güvenemedim hemen .. Fatih te bikaç yerde 2600 - 2800 gibi rakamlar telaffuz ettiler siz ne dersiniz .. ayrıca etek kısmına da az az inci veya güpür konulmasını da istiorum öle de fiyat 3000e giden de oldu gönlüme göre bi terzi bulmam lazım düğün 27 haziran =))

fatihte dedilerse normal gerçi uygun bile söylemişler hatta :) şöyle de bişey var seçtiğin malzemenin kalitesi çok önemli ama inci ve serpme güpür de ekletsen en kalitelisiyle 2500'ü geçmez .. ama fatihten de bebekten de mahmutpaşadan da alsan kumaş aynı kumaş dantel aynı dantel fiyatlar dışında hiçbişey değişmiyo yani işçiliği dışında

ben pendikte 1350 tlye diktirmiştim etek ucundaki dantellerde dahil

bende ucuna dantel ekletip diktirmek istiyorum ama terzi konusunda kararsızım buarada dantelin çeşidini biliyor musunuz ? teşekkürler =))

harika bi model....allah mutlu mesut etsin...etek kısmına biraz çalışsınlar istersen...yani daha hareketli olur, taşlar felan.....

bence inci çok alakasız durur bu modelde. dantel var sonuçta, sade bir model değil ki inciyle hareket katılsın.
danteli gerçek fransız kuponu kullanırsanız fiyatlar yükselir, kullanmazsanız 1500-2000 arası hallolur sanırım.
kenar yolu güpuru dediğiniz şeye dantel suyu diyorlar sanırım ve zaten kenarlara dikiliyor. yani ekstra dantele gerek olmaz bu durumda etek uçlarında.
bol tül attırın alta, iyi olur gibi. v yaka boyun omuz şekline göre kimine yakışıyor kimine yakışmıyor, dikkatli olun. saç modeli de bence v yaka da daha da önemli bir duruma geliyor. v yaka çok iddialı bence.

ii bi gelinlikçi ancak nasıl hareketleneceğini bilir sanırım kenar suyu mu dantel suyu mu neyse o olsun zaten gelinlik daha şık olacak onun haricinde eteğe serpme gerek kalmayacak sanırım ama kabarık olması çok çok güzel en çok istediğim sey bu =)

bende ucuna dantel ekletip diktirmek istiyorum ama terzi konusunda kararsızım buarada dantelin çeşidini biliyor musunuz ? teşekkürler =))

fransız danteli canım son 2 yılın gözdesi :) ama genelde yerli danteli fransız dantel diye yedirirler müşterinin bilgisi olmayınca bu sayede ucuza mal edip fransız dantel fiyatına satarlar :) çok fazla çeşidi var zaten genelde biz danteli seçmeye müşterilerle gideriz hepsi hakkında fikir edinsinler isteriz hem rakam hem kalite olarak sende diktireceğin yere bunu rica edebilirsin hem kandırılmamış olursun :)

Üst kısmına bayıldımmm, fakat alt tarafı keşke biraz daha düz inen ve hafif kabarık bi model olsaymış daha ,y, olurmuş...Tabiki bu benim fikrim ben prenses modelleri sevmediğim icin böyle bi yorum yaptım. Sizin içinize sindiyse yorumum cokk önemsiz mutluluklarr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…