- Konu Sahibi bebekprenses
-
kızlaarr çok teşekkür ederim yorumlarınız için
bende bu modeli V yaka ve kenar yolu güpürü ekleterek yaptırmak istiyorum Beşiktaş ta bi gelinlikçi 1750 dedi aslında gayet ii fiyat verdi ama güvenemedim hemen .. Fatih te bikaç yerde 2600 - 2800 gibi rakamlar telaffuz ettiler siz ne dersiniz .. ayrıca etek kısmına da az az inci veya güpür konulmasını da istiorum öle de fiyat 3000e giden de oldu gönlüme göre bi terzi bulmam lazım düğün 27 haziran =))
kızlaarr çok teşekkür ederim yorumlarınız için
bende bu modeli V yaka ve kenar yolu güpürü ekleterek yaptırmak istiyorum Beşiktaş ta bi gelinlikçi 1750 dedi aslında gayet ii fiyat verdi ama güvenemedim hemen .. Fatih te bikaç yerde 2600 - 2800 gibi rakamlar telaffuz ettiler siz ne dersiniz .. ayrıca etek kısmına da az az inci veya güpür konulmasını da istiorum öle de fiyat 3000e giden de oldu gönlüme göre bi terzi bulmam lazım düğün 27 haziran =))
fatihte dedilerse normal gerçi uygun bile söylemişler hatta :) şöyle de bişey var seçtiğin malzemenin kalitesi çok önemli ama inci ve serpme güpür de ekletsen en kalitelisiyle 2500'ü geçmez .. ama fatihten de bebekten de mahmutpaşadan da alsan kumaş aynı kumaş dantel aynı dantel fiyatlar dışında hiçbişey değişmiyo yani işçiliği dışında
harika bi model....allah mutlu mesut etsin...etek kısmına biraz çalışsınlar istersen...yani daha hareketli olur, taşlar felan.....
bence inci çok alakasız durur bu modelde. dantel var sonuçta, sade bir model değil ki inciyle hareket katılsın.
danteli gerçek fransız kuponu kullanırsanız fiyatlar yükselir, kullanmazsanız 1500-2000 arası hallolur sanırım.
kenar yolu güpuru dediğiniz şeye dantel suyu diyorlar sanırım ve zaten kenarlara dikiliyor. yani ekstra dantele gerek olmaz bu durumda etek uçlarında.
bol tül attırın alta, iyi olur gibi. v yaka boyun omuz şekline göre kimine yakışıyor kimine yakışmıyor, dikkatli olun. saç modeli de bence v yaka da daha da önemli bir duruma geliyor. v yaka çok iddialı bence.
bende ucuna dantel ekletip diktirmek istiyorum ama terzi konusunda kararsızım buarada dantelin çeşidini biliyor musunuz ? teşekkürler =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?