Bir sürü vardı bende, bir gün birine lazım olacağını bilsem saklardımMerhaba,
Oğlumun cipslerden çıkan tasolar ile yaptığı ufak bir koleksiyon var. Ona katkıda bulunmak için taso satın alıyorum. İnternette pek çok ilan var aslında ama bazı parçaları bulmanın zorluğundan bahsediyor, belki sizdekiler yardımcı olur. Eksik olanlara iyi ücret ödüyoruz.
Elinizde varsa, satmayı düşünürseniz özel mesaj yazarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
Örnek görsel aşağıda verilmiştir.Eki Görüntüle 3005757
Aaa çocukluğuma gittim bir an asgahha. Çok güzeller
Tam olarak kaç tane varmış bunlardan?
Sağlık olsun mesajınız için çok teşekkürler :)Bir sürü vardı bende, bir gün birine lazım olacağını bilsem saklardımçöp oldu hepsi
Çok güzel estetiğe sahipler gerçekten. Yine de aklınızda olsun bizdeki bazı eksik tasolar için tane başı 50-200 tl bandında ödeme yaptığımız oluyor. Satmasanız da müsait bir zamanınızda bir görsel atarsanız memnun oluruz. Sağlıcakla kalın. :)Bizde bir sürü var eşimin ama asla kimseye vermez saklıyor o da
Unutmazsam bi ara atayım. Eşime gösterdim de bunlar yeniler kenarında kesik çentik var benimkiler böyle değil dediÇok güzel estetiğe sahipler gerçekten. Yine de aklınızda olsun bizdeki bazı eksik tasolar için tane başı 50-200 tl bandında ödeme yaptığımız oluyor. Satmasanız da müsait bir zamanınızda bir görsel atarsanız memnun oluruz. Sağlıcakla kalın. :)
Bayağı farklı koleksiyonlar var aslında farklı dönemlerde çıkan. Bazılarının görsellerini aşağıda ekledim :)Unutmazsam bi ara atayım. Eşime gösterdim de bunlar yeniler kenarında kesik çentik var benimkiler böyle değil dedi
Mesajınız için teşekkürler.Eşimin çok fazla koleksiyondan, aklimdan neler geçti