Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben taşlı aldım ama kenar da kalan kısımları yine çizilebiliyo . taşı düşmesin istiosan ben mıhlama yöntmeiyle taşları takılan bi yüzük aldım bu şekilde taşı düşmezmiş ole diolar araştırıken ole bakabilirsin yapıştırma gibi bişeyle olunca hem daha cabuk düşüyomuş suya girince hemde o yapışkan madde yazın eriyince bi arkadasımda alerji yaptı .
Henüz alyans takmıyorum ama senin yerinde olsam taşsız sade bir alyans seçerdim canım hem sade hem ağır duruyor bence tabii
benimki taşsız canım..bence alyans taşsız olmalıdır ya ne bilim eski kafalılık mı dersn modaya uyamamak mı bilmem ama alyans dediğin klasik taşsız alyans olmalı ben fkrm bu
tassız al bence
ben taslı aldım pişmanım
dogumdan sonra kilo aldım olmuyo şimdi
genişletelim dedik taşlılarda genişleme olmuyomuş
peehhhh yatcak şimdi öyle
tassız alyansların fiyatları cok uygun zaten biz bugun baktık, durumunuz musaitse icinde kalmasın ikisinide al, yada birini daha sonradan alırsın... ben taslı ama ince kibar bisey alıcam, dugun zamanıda tassızlardan alcam, evlenene kdr taslı olanı takıcam, dugunden sonra tassıza gecicem, taslı olanıda ozel gunlerde takıcam..
Tabii ki de Taşsız...
ben dümdüz kalın sarı altın alyansları çok beğeniyorum
ama bende tektaş var beyaz altın, onun yanına sarı garip durur
o yüzden ben kendime iki renklilerden alırım
ama tek takılacaksa düz alyans hatta desensiz diyorum :)
ben düz beyaz altın alyans takıyorum
tek taşımla birlikte çok uyumlu duruyor
Bende taşsız aldım canım, sonradan başımı ağrıtmasın diye Fakat bir kısmında el işlemesi var, sanki taşlıymış gibi duruyor
canım bende taslı aldım bı senedır kullanıyorum daha bı kere sorun yasamadım. taslı alyansın ıkı cesıdı var bırı yapıstırma bırı gomme benımkı gomme hıc dusme gıbı bı sorunla karsılasmadım. bakarsan ona dıkkat et resmını de koyayım bak
Eki Görüntüle 229167