Gelinlik Ayakkabısı Taşlı ayakkabılarım elbiseme takılıyor ACİL YARDIM LÜTEN

leyli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
59
0
86
İzmir
Öncelikle herkese merhaba gerçi benimki gelinlik için değil ama mezuniyet için.Şimdi mezuniyet kıyafetim uzun ve arkası kuyruklu altınada düşüncesizlik edip taşlı ayakkabı aldım şimdi elbiseyi giydiğimde o küçük taşlar elbiseye takılıyor ve doğru düzgün yürünmüyor bile.Ben taşların üzerine uhu,japon yapıştırıcısı ve ya silikon yapıcaktım ama ayakkabıcı sakın taşları öldürürsün dedi.sonra strec folyo ile taşların üstünü kaplamayı denedim ama o da olmuyor yani fazla belli oluyor başka önerisi olan varsa lütfen paylaşsın artık umudum kalmadı bide kuyruklu elbise ile kolay yürünebilecek teknikler varsa onlarıda paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden çok çok teşekkürler bütün umudumu sizlere bağladım artık

canım banada oluyordu
cila oje sür bacım.yav ne olacak niye ölsün taşlar ne alaka yani. ben senelerdir sürerim taş gibi de duruyorlar yanii zemuszemus

tırnak cilası sürmek bi nebze işe yariyor dene hayatım
hem taşları daha parlak gösteriyo
ayakkabıcı doğru söylemiş
uhu ve japon yapiştiricisi taşin yapisini bozar matlaştirir kötü gorunur

canım yaa kötü bir tercih mezuniyet için uzun kuyruklu elbise. ama olmuş bir kere eminim çok şıktır. artık sıkıntısına katlanacaksın.ama dikkat et takılıp düşme. bir elin hep elbisenin eteğini kavrayacak şekilde hazır olsun. umarım çok güzel bir gece olur.

cnm benim abimin düğününde elbisem uzundu ve sandaletlerim taşlıydı elbiseye takılıyodu ve ipleri çekiliyodu kuaförden eve zor geldim ozaman aklıma bant yapıştırmak geldi ve yapıştırdım belli de olmuyordu düğünde rahat ettim sonra.

Benimde söz elbisem hem tül hemde kuyrukluydu bide taşlı ayakkabı aldım senin gibi işte baktım takılıyo taşların üstüne bant yapıştırdık ve rahat ettim :)

benim de elbisem uzundu ve ayakkabım taşlıydı lmaz:
son anda giydiğim için 2sini de yapıcak hiçbirşey kalmamıştı ..:bbo::sm_confused:
tüm gece boyunca taşlar elbisenin ucuna takıldı ben elbiseyle boğuştum -tatlicadiarzu- zar zor yürüdüm artı oynadım bile o halde delikafadulden
sonuçta elbisenin ucu baştan sona püskürdü çok kötü bi hal aldı hep iplikleri yolundu, ayakkabının da taşlarının bazıları çıkar gibi olmuş ama fazla hasar yok onda kaydirigubbakcemile3
bi daha mı asla yasakkelime mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…