Taşlı alyans mı? taşsız alyans mı? hangisi kullanışlı?

zaten biri sirf tasliymis bence nisan alyansin sade olsun ikisininde tasli olmasinin bi manasi yok ayrica tassiz olupta gercekten cok hos modelde yüzükler var ve tasin garantisi yok malesef yani düsme ihtimali cok yüksek annemin bi yüzügü var yüzükte sadece 5 tane tas var 5 yildir duruyor bu yüzük 5 yilda en az 20 kere düsmüstür tasi...iyi düsün ve en güzeline karar ver bu arada simdiden hayirli olsun...

benimde söz yüzüğüm taşsız , çok hoş desenli, kesimli bir şey. pırlantanın yanına takıyorum.
nişan yüzüğüm taşlı.
arkadaşların da dediği gibi, gömülü olanlarda düşme problemi olmuyor.

ama senin söz yüzüğü sırf taş desek yanlış olmaz, oyüzden nişan yüzüğün taşsız olsa daha iyi olur gibi geldi bana.

teşekkür ederim kızlar... bugün bi alyansa baktım ve yine taşlı dikkatımi çekti ne zormuş bu karar ya

benim alyansım 2 sıra taşlı çok güzel gözüküyor
ama sürekli düşüyor parçaları hiç kullanışlı değil

ben taşsız bombeli düz alyans kullanıyorum çok ta memnunum..
taşsız daha kullanışlı diye düşünüyorum

taşlılarda düşen oluyor. düşecek mi diye kafaya takacağıma, aldığım alyansın taşlarını çıkarttırdım. sade oldu, güzel oldu. tek taş var nasıl olsa.

benimde 3 sıra taşlı-tam tur 4 yıldır kullanıyorum.. 1 kere bile taşı düşmedi:nazar:güzel görünüyo seviyorum.
ama kullanışsız. sürekli çoraplarımı kaçırıyo,kazaklara trikolara takılıyo..yüzümü yıkarken yüzümü çizdim 1 kere...eve girer girmez cıkarıyorum zaten.

Taşlı alyanslar çok şık duruyor ama habire düşüyorsa o taşlar ne anlamı var ki?
Alyans olarak pırlanta tamtur olmayacaksa hiç olmasın valla taş maş :)

bence ikisinde taşlı olmaz alyans taşsız ve oldukça parlak olsun tek taş zaten taşlı bu şekilde çok yakışıyor ama başka türlüsünde bakarken gözlerim yoruluyor nerdeyse

Benim taşlı Atasay'dan almıştık düşme vs olmadı.
Olursada götürürüm o kadar gerilecek bir durum değil.
Ayrıca bence zevkinize göre alın beğenmezseniz birkaç yıl sonra değiştirirsiniz.

ben taşlı alıcam zaten garantide veriyorlar düşerse götürürüm :) taşlı daha bir şık duruyoryaa

Taşsız daha kullanışlı bence. Taşlıyla pek rahat edemeyebilirsin taşları düşerse ya düşüncesiyle. Ama tabiki senin kararın hangisi içine siniyorsa onu al bence :34:

yaza kısmetse bizimde nişanımız var bende arada bakıyorum modellere taşlılarda hep gözüm ama kullanışlı olurmu acaba diye düşünmeden edemiyorum:27:
gerçi taşsız da çok şık alyanslar var ama :66:

arkadaşlar ben altınbaştan aldım alyansımı taşlı. satarken düşmez düşersede takarız garantili dediler ama inanamazsınız 2-3 kere düştü götürdüm benden tam tur taşlılardan çift sıra düşünün küçücük taşlar. onlardan 2 tanesi düştü diye 10 tl para istediler dedim ne parası garantisi yokmu bunun satarken böyle dememiştiniz diye. benimle resmen kavga ettiler cevahir altınbaş ve profilo altınbaşı kesinlikle önermiyorum. bu kadar kötü insanlar olamaz düğünüme 1 ay kala beni hüngür hüngür ağlattılar hiç unutmuyorum ve artık kesinlikle altınbaş almam kimseyede önermem 2 yüzüğe 1200 tl verdik ve sizi insan yerine bile koymuyolar. sonra set takımımı fln başka normal bi kuyumcudan almıştım alyansı ordan almadığım halde alyansımın taşlarını bedavaya yaptılar buna paramı alınır diye helal olsun şimdide ne alıcaksam ordan alıyorum.

Back