20.11.2010 da nişanım var kısmetse çok kararsızım bize sözlüm ist ben konyadayım 2günde beğenmek zorundayız napıcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:
ben tasli kullaniyorum ve cok ta memnunum, tassizdan cok ayri bir havasi var.
alyansimi alyans fotolarimi ekleyip birbirimize gosterdigimiz topige eklemistim oradan bakabilirsin canim
taşsız al derim cnm ben bütün yüzüklerimi taşlı aldım taşları paso düşüo taktırmaktan bıktım artık taşları düşmüş bi şekilde kullanıyorum. he eğer diosanki iyi bi marka alıcam fln benim alyans altınbaş yinede düştü taşları.
çok saolun kızlar aslına bakarsanız taşlılar daha şık ve gösterişli ama işte sürekli takılcak olunca iyi araştırmak gerekiyo bana da fikir verdiniz a.s.
alyansım taslı cok begenerek aldım ilk baslarda cok tedirgindim tası düser takılır falan diye
ama cok şükür hiçbir sikayetim yok taslar zaten batık gibi duruyor gömülü yapılmıs el işçiligi
alırkende aldıgımız yer sıkıntı yasamazsın demişti herkesde cok begeniyor
Bende taşlı kullanıyorum yatarken dahi çıkarmıyorum hiçbir problem yaşamadım bu zamana kadar.
Yalnız taşlı alacaksan mutlaka gömme taş olsun yani alyansın içine baktığında taşlar gözükmesin sadece dışardan gözüksün yoksa zamanla düşme olabiliyor çünkü ben o şekilde de kullandım..
İşin kötüsü o taşlar düşüp takıla takıla eski havasını kaybediyor yeni takılan taşların sonradan takıldığı çok belli oluyor.
ne taşlı ne taşsız yeni alyanslarda lazerle kesim yapıyorlar taşmış gibi duuryo ama taş değil ay taşşı düşcek derdi yok görünüm mükemmmel tavsiye ederim altınbaşta fln spr modeller var